Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kanat Düşmesi

Merve

İspinoz Üye
1 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var uçmasında hiçbir sıkıntı yoktu son bir aydır bi andır oluşan bi kanat düşmesi var bir ay öncesine kadar çok güzel uçan kuşum şuan uçmakta zorluk çekiyo kanat düşmesi olduktan sonra 2 gün baktım geçmediği için veterinere götürdüm 1 hafta boyunca ilaç kullandık 3 hafta kafesten çıkmaması gerektiğini söyledi 3 hafta kafesten çıkamadı kafesten çıkarmadan tekrar kontrole götürdüm çıkabilir artık geçmiş dedi ama uçmaya çok zorlanıyo hala ve kanadı çok düşük şekilde durmaya devam ediyo tekrar götürdüğümde normal hiçbir sıkıntısı yok dedi napabilir kanadını toplamak ve uçması için

Merve

İspinoz Üye
Merhaba hoşgeldiniz 🙂 Bir video ekler misiniz?

IMG_2595.jpg

Ronay

Yönetici
Vitamin takviyesi yapın muhakkak 10 günde bir, çok sık bir kaş hafta daha salmayon. Bir problem yok bence de.

Çözüm

Ronay

Yönetici
M Merve, Bt Amin Forte B vitamini alabilirsiniz. Haftada 2 kez verebilirisiniz. Tüyden çıkınca 15 günde bir yeterli olacaktır.