Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kanat Yeme Alışkanlığı

Miço

İspinoz Üye
Merhaba,Benim kusum sürekli olarak kanatlarını yiyor.Kiriyor,inceltiyor sonrasında kopuyor ve sonucunda uçma problemi yaşıyor.Yaklasik 2 senedir böyle ne yaptıysam çözüm bulamadım.Daha çok psikolojik gibi tabi bana göre.Baska kuşla biraraya geldiğinde başladı hersey.
20240623_095917.jpg
20240623_095912.jpg

Soru Kanat Yeme Alışkanlığı

Bu vitaminler yetersiz. Gerwit veya versele laga vitaminleri iyidir. Ayrıca iyi bir mineral alabilirsiniz. Sera vb markları fena değil. Kafes çok tıklım tıklı kuşun uçacağı zıplayacağı mesafeler olmalı.

Ronay

Yönetici
Bende mineral ve vitamin eksiklik kaynaklı stressel davranış bozukları olabilir diye düşünüyorum. İyi bir vitamin ve mineral alıp düzenli uygulamalısınız. Kafeste ayna vb koymayın. Kafesi daha net dizaynını görebileceğimiz bir foto atar mısınız?

Miço

İspinoz Üye
Bende mineral ve vitamin eksiklik kaynaklı stressel davranış bozukları olabilir diye düşünüyorum. İyi bir vitamin ve mineral alıp düzenli uygulamalısınız. Kafeste ayna vb koymayın. Kafesi daha net dizaynını görebileceğimiz bir foto atar mısınız?

Ekli dosyalar

• 20240623_192018.jpg
    20240623_192018.jpg
    1,015 KB · Görüntüleme: 5
  • 20240623_192118.jpg
    20240623_192118.jpg
    838.4 KB · Görüntüleme: 5

Ronay

Yönetici
Bu vitaminler yetersiz. Gerwit veya versele laga vitaminleri iyidir. Ayrıca iyi bir mineral alabilirsiniz. Sera vb markları fena değil. Kafes çok tıklım tıklı kuşun uçacağı zıplayacağı mesafeler olmalı.

Çözüm

Miço

İspinoz Üye
Tmm.Çok teşekkürler. Vitaminleri deneyeceğim.Kafes kapisi açık ve çoğunlukla dışarıda takılıyor.Oyuncaklariyla çok oynar. Bütün odada gezer.Mutfaga yikanmaya geliyor.En azından ortadaki salıncağı çıkarabilirim.Onun da zilleriyle çok oynuyor ama, deneyelim.