Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

negatif

İspinoz Üye
Merhaba ben kuşumu 1 ay önce İzmirde bir kuş veterinerine götürdüm nefes almada zorlanmadan dolayı ve röntgen çekilde karaciğerde büyüme var dendi %700 bazı ilaçlar verdi bunların arasında cleansing tea ve hepacarnitol var ancak ben hepacarnitolu hiç bir yerde bulamadım sadece cleansing tea verebiliyordum kuşum agresif olduğu ve tek yaşadığım için de hem kuşu tutup hem ilacı vermek tek başıma çok zor iyi yönetebildiğimi düşünmüyorum ve biraz önce fark ettim ki karaciğeri iyice büyümüş dışarıdan belli oluyor ilacın işe yaramadığını düşünüyorum ne yapabilirim? Hepacarnitol yerine nasıl bir ilaç alabilirim bulunması ve ulaşılması kolay? Bunların dışında palyatif bir tedavi seçeneği var mıdır kuşum 7 yaşından büyük ve her ilaç verdiğimde daha kötü oluyor nefes alması zorlaşıyor gibi hissediyorum gerçekten onun her haline üzülüyorum

Fatıma b.

Forpus Üye
Merhaba geçmiş olsun
kuşunuzda başka bir rahatsızlık var mı?
Cleansing tea doğal bir ilaçtır.
Onun yan etkisi olacağını pek sanmıyorum🙁
Düzenli kullanıyor musunuz?

negatif

İspinoz Üye
Merhaba geçmiş olsun
kuşunuzda başka bir rahatsızlık var mı?
Cleansing tea doğal bir ilaçtır.
Onun yan etkisi olacağını pek sanmıyorum🙁
Düzenli kullanıyor musunuz?
Mantarı olduğu söylenmişti onun için krem verdi ilaçları dediğim gibi düzenli kullanamıyorum çünkü tek başıma veremiyorum çoğu zaman ağzını kaçırıyor kafasını oynatıyor ben de iyice sıkıp nefesi daralsın istemiyorum elimden geldiğince vermeye çalışıyorum yine de ama benim asıl sorunum hepacarnitolu bulamamak onun yerine ne verilebilir

meryemel3k

İspinoz Üye
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Kuşunuzun durumu nasıl? Umarım daha iyidir. Hepacarnitol’u temin edebildiniz mi ? Bugün bende aynı kliniğe götürdüm kuşumu ve aynı şekilde karaciğer büyümesinden dolayı tedaviye başladık hemen. Ama bulamadım hiçbir şekilde.

Cyrion

İspinoz Üye
negatif negatif meryemel3k meryemel3k benim kuşumda da karaciğer büyümesi mevcut. yaklaşık 2 aydır cleansing tea ve veteriner hekimin verdiği şişe ilaçları kullanıyorum. pek işe yarar bir sonuç elde edemediğimiz için hepacarnitol yazdı. bugün sempatisağlık tan kargolamalarını rica ettim ve kargoya verdiler. siparişi vereli henüz 2 saat oldu. elime ulaşınca yorumu güncellemeye çalışırım.

Cyrion

İspinoz Üye
negatif negatif meryemel3k meryemel3k benim kuşumda da karaciğer büyümesi mevcut. yaklaşık 2 aydır cleansing tea ve veteriner hekimin verdiği şişe ilaçları kullanıyorum. pek işe yarar bir sonuç elde edemediğimiz için hepacarnitol yazdı. bugün sempatisağlık tan kargolamalarını rica ettim ve kargoya verdiler. siparişi vereli henüz 2 saat oldu. elime ulaşınca yorumu güncellemeye çalışırım.
an itibariyle ilaç elime ulaştı. internette bu ilacın temini ile alakalı pek konu olmadığı yok. bu yüzden buraya gelecekte ilaca ulaşmak isteyen arkadaşlara bir not olarak yazmak istedim.