Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kavga

Ibrahim354

İspinoz Üye
Mehrabalar, benim çift diye aldığım yavru kuşlar ikisi de dişi çıktı, yavruyken çok iyi anlaşsalar da, şimdi sürekli kavga ediyorlar özellikle de uyku saatleri yaklaşınca. Biri diğerini yanına yaklaştırmıyor uyurken ama eskiden yanyana uyuyordular. Sizce ne yapmalıyım?

Ronay

Yönetici
Burada ne yapacağımızı sizin belirlememiz gerek. Eğer değiştirmek istiyorsanız erkekle değiştirin. Yok derseniz büyük sorunlar çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa da ayırmalısınız.

Ibrahim354

İspinoz Üye
Burada ne yapacağımızı sizin belirlememiz gerek. Eğer değiştirmek istiyorsanız erkekle değiştirin. Yok derseniz büyük sorunlar çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa da ayırmalısınız.
Bir tane erkek kuş alıp hangisiyle anlaşacağına bakmayı düşünüyorum şuan, zaten diğerini de salmam ayrı kafeste bakarım

Ronay

Yönetici
Bu daha iyi mantık, bence beğendiğiniz kuşu alın deneyin alacağınız yere durumu anlatıp değiştirme şartı da isteyin eğer erkek hiç biriyle anlaşmaz ise 10 gün içinde değiştirirsiniz. Bazen zaman istiyor anlaşma eş tutma.

Soner

Forpus Üye
Çoğunlukla iyi anlaşıyorlarsa ve kanlı kavgalar olmuyorsa ayırmayın derim. Uyku saati günün kritiğini yaparken didişiyorlardır normal :)