Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kemirme Oyuncağı

ykk.174

Mubiş Üye
muhabbet kuşum için kemirme oyuncağı yapmak istiyorum rafya ip kulanmam zararlı olur mu olursa ne kullanmalıyım.

Soru Kemirme Oyuncağı

Ahşabı kemirdiğinde gagasına zararı olmaz mı ben ahşap şişlerden merdiven yapmıştım kemirip kırdı merdiveni bende kemirmesi için oyuncak yapsam veya alsam diye düşündüm
Ahşabın bir zararı olmaz tam tersine gaga ve tırnak törpülemesine yardımcı olur. Sağlıksız değildir. Oyuncak vs alirken ya da yaparken ahşap kullanın

Taha

Yönetici
Daha önce denemediğim için bilmiyorum ama gagasına faydası olacak bir ürün değil. Gaga taşı, kalamar ve ahşap ekipman gagası ve oyalanması için yeterlidir

ykk.174

Mubiş Üye
Daha önce denemediğim için bilmiyorum ama gagasına faydası olacak bir ürün değil. Gaga taşı, kalamar ve ahşap ekipman gagası ve oyalanması için yeterlidir
Ahşabı kemirdiğinde gagasına zararı olmaz mı ben ahşap şişlerden merdiven yapmıştım kemirip kırdı merdiveni bende kemirmesi için oyuncak yapsam veya alsam diye düşündüm

Taha

Yönetici
Ahşabın bir zararı olmaz tam tersine gaga ve tırnak törpülemesine yardımcı olur. Sağlıksız değildir. Oyuncak vs alirken ya da yaparken ahşap kullanın

Çözüm