Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Keyifsiz Kuşum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciciksm

Forpus Üye
7 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Üç gündür çok keyifsiz kafeste sürekli uyuyor yem çok az yiyor. Veterinere götürdüm hasta olduğunu düşünmüyorum dedi bi vitamin verdi.
Dışkısını takip ediyorum ishal değil. Gündüz keyifliyken akşama birden sessizleşti ve devam ediyor.
Dışarı çıkarınca biraz daha iyi ayaklarımla oynuyor ama keyifsiz ve isteksizce sanki.
Onun dışında hep uykuda. Yaramaz bir kuştu şimdi böyle olunca çok üzülüyorum.
Ne olmuş olabilir acaba ?

Ciciksm

Forpus Üye

Ekli dosyalar

• IMG_1909.jpeg
    IMG_1909.jpeg
    150.8 KB · Görüntüleme: 2

Ciciksm

Forpus Üye
Merhabalar, dışkı fotoğrafı ve mümkünse kuşun videosunu ekleyebilir misiniz buraya
Ekledim dışarı çıkarınca biraz daha hareketli parmağıma kur falan yapıyor dediğim gibi kabarıyor hatta ama kafeste böyle sürekli geriniyor kendini kaşıyor hatta tüy bıraktığını da gördüm

Ciciksm

Forpus Üye
Gittiğiniz veteriner kanatlı uzmanımıydı peki
Birde videoda kuş bana titriyor gibi geldi doğrumu
Maalesef kanatlı uzman yok bulunduğum yerde. Bazen böyle titriyor bazen titremiyor uyurken tüylerini de kabartmıyor normal uyuyor hiçbir şey anlamadım.
Elimi de ısırmaya başladı arada öğrettiğim kelimeleri söylüyor ama genel anlamda böyle.
Bir hafta kadar ilgilenemedim şehir dışına çıkmak zorunda kaldım acaba strese mi girdi diyorum başka bir kuş daha almıştım eve çok da yüz vermedi buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...