Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yorumla! Kimde Neler Var Görelim

Sende yorum yap!

Ronay

Yönetici
Arkadaşlar merhaba herkesin beslediği bu tüylü dostlarımızı paylaşalım istedim. Herkes bir kaç kare atarsa, kimde neler var görürüz.

8 aylık bir tepeliden gelme kabak erkek ile ben başlatayım… Herkesten beklerim.

IMG_9959.jpeg

Süleyman E.

Yönetici
Süleyman hocam maşallah 🧿 Süphanallah çok tatlı bir rengi var yavrunuz mu?
Sağolun hocam teşekkür ederim. Bu dişiyi 2 sene önce bir petshopta görüp almıştım teksas mutasyonunun hoş bir varyantı bu sezon 2 yavrusunu almak nasip oldu şuan yine kuluçka da geçen sezon 3 yavrusunu almıştım. Yavruları da şuan kuluçka da bakalım neler gelecek 🙂

Bu sarı yüz yavru onun yavrusu bir de erkek yavrusu var 🙂
20230716_122922.jpg

Doukan

Yönetici
🧿 Yeni 9 aylık dişi transferimiz 🧿, yer sıkıntım vardı şükür çözdüm bomba yavrularla sezona devam inşallah

Daha iyileri sizlerin olması dileğiyle 🧿

Yeme düşen Yavrulardan 1 yada 2 tane belli bir yarışma vs seçilmesiyle şanslı üyelerimize hediye etmek istiyorum Ronay Ronay hocam mümkünse tabi 🙏 yeni yılda uğur getirmesi şansın sağlığın mutluluğun bizimle olması dileklerimle..
IMG_2256.jpeg

Ronay

Yönetici
🧿 Yeni 9 aylık dişi transferimiz 🧿, yer sıkıntım vardı şükür çözdüm bomba yavrularla sezona devam inşallah

Daha iyileri sizlerin olması dileğiyle 🧿

Yeme düşen Yavrulardan 1 yada 2 tane belli bir yarışma vs seçilmesiyle şanslı üyelerimize hediye etmek istiyorum Ronay Ronay hocam mümkünse tabi 🙏 yeni yılda uğur getirmesi şansın sağlığın mutluluğun bizimle olması dileklerimle..
Ekli dosyayı görüntüle 1772
Maşallah hocam. Çokta güzel olur. Düşünceniz için teşekkürler hocam. Bir yarışmada hediyemiz yapalım. Tabi bakabilecek biri olma ve yarışmayı kazanma kriteri ile :) (y)