🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok güzelmis, MasAllah
Hocam sizden de bekliyoruzÇok güzelmis, MasAllah
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 1493
Bu rainbow'da benden
Süleyman hocam maşallah Süphanallah çok tatlı bir rengi var yavrunuz mu?
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 1493
Bu rainbow'da benden
Sağolun hocam teşekkür ederim. Bu dişiyi 2 sene önce bir petshopta görüp almıştım teksas mutasyonunun hoş bir varyantı bu sezon 2 yavrusunu almak nasip oldu şuan yine kuluçka da geçen sezon 3 yavrusunu almıştım. Yavruları da şuan kuluçka da bakalım neler gelecekSüleyman hocam maşallah Süphanallah çok tatlı bir rengi var yavrunuz mu?
MaşâAllah prensese
Maşallah hocam. Çokta güzel olur. Düşünceniz için teşekkürler hocam. Bir yarışmada hediyemiz yapalım. Tabi bakabilecek biri olma ve yarışmayı kazanma kriteri ileYeni 9 aylık dişi transferimiz , yer sıkıntım vardı şükür çözdüm bomba yavrularla sezona devam inşallah
Daha iyileri sizlerin olması dileğiyle
Yeme düşen Yavrulardan 1 yada 2 tane belli bir yarışma vs seçilmesiyle şanslı üyelerimize hediye etmek istiyorum Ronay hocam mümkünse tabi yeni yılda uğur getirmesi şansın sağlığın mutluluğun bizimle olması dileklerimle..
Ekli dosyayı görüntüle 1772
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.