🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşırı kur kusması dediğiniz nasıl oluyor ben bir iki günde bir kustuğunu farkediyorum 2 3 tane yem kusuyor oyuncaklarına başka da fark etmiyorum bu aşırıya girermi
Kızgınlığın boyutu önemli aslında benimsediği eşyaya kusup tekrardan yiyorsa ve kızgınlktan dolayı strese girerse eş alabilirsiniz bazı kuşlar sahiplerine çok bağlı oldukları için eş istemezler süreci sizin takip etmeniz ve ona göre hareket etmeniz daha doğru olur
Çokta önemli değil bence bir eşyayı alsanız suluga gider tele gider muhakkak bu durum devam edecektir.Benim size tavsiyem hava akımının olmadığı bir ortamda düzenli banyo imkanı sunmaya çalışın ve elma yedirmeyi deneyin elmanın ve banyonun bu süreçte faydasi olacaktır.
Aşırı kur kusması dediğiniz nasıl oluyor ben bir iki günde bir kustuğunu farkediyorum 2 3 tane yem kusuyor oyuncaklarına başka da fark etmiyorum bu aşırıya girermi