Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna 👆tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl.🔥

Klâsik muhabbet kuşu gün gün gelişim rehberi

İpek..s

Tecrübeli Üye
Herkese merhabalar 🙂
Kulukcada olan kuşlarımdan bir gelişim rehberi konusunu işlemek istedim

InCollage_20230605_143425648.jpg

Görüldüğü gibi ilk 10 gün yavrular tüysüzdür 10 günün sonunda ana renkleri belli olmaya başlar ve hafifte olsa gözler açılır

InCollage_20230605_143532042.jpg

11 ila 20 gün arasında ise gözler tamemen açılır 😍 cins ve renk artık bellidir Kafa tüyleri çıkmaya başlar ve en tatlı hâlleridir bana göre

InCollage_20230605_143742137.jpg

20 . Günden sonra yavruların çok hızlı bir gelişimine şahit oluruz yuvalık içinde kanat çırpma daldari kırma , kemirme ,kavrama yetenekleri gelişmiş olur 27. Günden itibaren yeme düşürme alıştırmalarına başlanabilir 31 günlük yeme düşmüş bir yavrum ile size yardımcı olmak istedim.☺️
umarım yardımcı olabilirim

merak edenler ve Yeni üye olan arkadaşlarin
Sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz yardımcı olabilirim 💃

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ronay

Site Kurucusu
Muhabbet kuşu günden güne gelişimi konusunda çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler, konuyu sabitledim. Maşallah bebişe bu arada ipek hanım :)

Taha

Moderator
İpek hanım elinize emeğinize sağlık. Çok güzel ve kaliteli bir içerik olmuş.

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna 👆tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl.🔥