Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuluçkada Olan Kuşum 6 Gün Sonra Yeniden Yumurtladı?

Emre

Mubiş Üye
Öncelikle Merhabalar iyi günler dilerim
Benim kuluçkada olan muhabbet kuşum var 26 ocakta yumurtlamaya başladı ve normal bir şekilde 2 günde 1 yumurta verdi ve 6 yumurta sonra durdu son yumurta 5 şubatta geldi ve az önce baktığımda ise 7. Yumurta vardı yani 6 gün sonra yumurtladı bu normal mi vr o yumurtayı almalı mıyım yoksa kalmalı mı?

Taha

Yönetici
Öncelikle Merhabalar iyi günler dilerim
Benim kuluçkada olan muhabbet kuşum var 26 ocakta yumurtlamaya başladı ve normal bir şekilde 2 günde 1 yumurta verdi ve 6 yumurta sonra durdu son yumurta 5 şubatta geldi ve az önce baktığımda ise 7. Yumurta vardı yani 6 gün sonra yumurtladı bu normal mi vr o yumurtayı almalı mıyım yoksa kalmalı mı?
Merhaba Yumurtalara yatıyor düzenli olarak

Ronay

Yönetici
Bu normal durum değil yavrular arası boy farkı aşırı olması sorun ama beklemekten başka çareniz yok kalsiyum yüksek ürünler verin. Mürekkeple balığı kemiği, mamaya toz yumurta kabuğu gibi. İyi bakım şart.

Emre

Mubiş Üye
Bu normal durum değil yavrular arası boy farkı aşırı olması sorun ama beklemekten başka çareniz yok kalsiyum yüksek ürünler verin. Mürekkeple balığı kemiği, mamaya toz yumurta kabuğu gibi. İyi bakım şart.
Hepsi var hocam yumurta kabuğu vermedim bundan sonra mamaya onuda katarım