🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kuluçkadaki dişi kuşumu erkeği ya hiç beslemiyor yada az bisey besliyor çünkü kursağı hep boş yavrumun dayanamadım ben elle besleme maması yedirdim bana ne önerirsiniz
Az çok besliyorsa, çok rahatsız etme kafesteki mama vb besin kalitesini ve vitamini artır. Sıcaktan dolayı az girmeleri normal olabilir yavrular aşırı bağırmıyorsa sorun yoktur. Kursaklarını yine de kontrol edin aşağıdaki linki inceleyin.
Evcil Kuşların Yavrularını Beslememesi ve Elle Yavru Kuş Nasıl Beslenir Evlerimize evcil kuş (Muhabbet kuşu,sultan papağanı,kanarya vb) çift olarak aldığımızda veya üretim için çiftler edindiğimizde genellikle heyecanla yumurtaları bekleriz.Yumurtalar gelir ardından yavrular gelir ama şunu...