Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuş Değişimi Yapicam

Crncrn23

Mubiş Üye
15 gün önce aldığım bu iki kuşum dışı ve erkek olarak aldığım kuşlarından ikisi erkek çıktı 😃burada öğrenmem sonucu yeşil olanda yıpranmış sanırım onunda öğrendim ☺️ biraz daha araştırma yapıp bilgi edinip gidip yeni kuşlarla değiştirmeyi düşünüyorum kuşçu’nun hiçbir bilgisi yok ilçede yaşıyorum yeni kuş aldığım zaman nelere dikkat etmeliyim genç olduklarını nasıl anlayabilirim ya da yavru alırsan daha mı iyi olur yaşini anlayamiyorum alirken genç ve yumurta yapmalarını istiyorum tavsiye verir misiniz

Ekli dosyalar

• IMG_1666.jpeg
    IMG_1666.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1660.jpeg
    IMG_1660.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1668.jpeg
    IMG_1668.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1665.jpeg
    IMG_1665.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 5

PauL

Mubiş Üye

Bu konu altından bilgilendirme yaptım ayrı bir konu açmanıza gerek yok bilgi almak istediğiniz konular altına yazdığınızda yetkili arkadaşlar ve bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Crncrn23

Mubiş Üye

Bu konu altından bilgilendirme yaptım ayrı bir konu açmanıza gerek yok bilgi almak istediğiniz konular altına yazdığınızda yetkili arkadaşlar ve bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Teşekkürler yeni olduğum için pek bilgim yoktu