Muhabbet kuşum bi süredir ailevi sebeplerden dolayı evin gün ışığı almayan odalarında duruyor ve normalde gaga rengi mavi ama o yerde durduğu içinmi bilmiyorum gaga rengi kenarlardan koyu kahverengi gibi bi renge dönüşüyor bunun sebebi ne
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
bazen karanlıkta kalmasın diye ışığı açıyoruzMuhabbet kuşum bi süredir ailevi sebeplerden dolayı evin gün ışığı almayan odalarında duruyor ve normalde gaga rengi mavi ama o yerde durduğu içinmi bilmiyorum gaga rengi kenarlardan koyu kahverengi gibi bi renge dönüşüyor bunun sebebi ne
Hocam dışkısının rengine bakamam yarın bakarsam atarım ama bu mesajı yazdığım zaman dışda siyah içdeds beyaz vardı dışkısı normalde dışta koyu yeşil veya yeşil içde beyaz olurdu ama sace dışdaki koyu yeşil yer siyah iç taraftaki yer aynıMerhaba hoş geldiniz. Dışkı fotosu atar mısınız?
bu mesajı yazdığım zaman derken dünden bahsediyorumHocam dışkısının rengine bakamam yarın bakarsam atarım ama bu mesajı yazdığım zaman dışda siyah içdeds beyaz vardı dışkısı normalde dışta koyu yeşil veya yeşil içde beyaz olurdu ama sace dışdaki koyu yeşil yer siyah iç taraftaki yer aynı
kuşum erkekKuşunuz yavaş yavaş kızgınlığa giriyor. Korkulacak bir şey yok.
Bence dişi.kuşum erkek
kuş erkekKuşunuz yavaş yavaş kızgınlığa giriyor. Korkulacak bir şey yok.
kuşumun gaga rengi hep maviydi 3 yaşında kuşu ilk aldığımızda 3 aylıkdı ve erkek dedilerBence dişi.
kuşumu 3 aylıkken aldım erkek dediler şuan 3 yaşındaEğer hormonal bir problem yoksa kuşunuz kizismaya başlamış bir dişi. Bu eski resimleri varsa bu durumdan önceki onlarida paylaşır mısınız
Bu resimler daha iyi oldu hormonal bir sıkıntı var o yüzden o şekilde cere rengikuşumu 3 aylıkken aldım erkek dediler şuan 3 yaşında
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.