Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kuşlardan Bir Haber 😃

İpek..s

Yönetici
Herkese merhaba 10 aylık erkek kuşum ve o civarlarda olan güzel dişimin son halini sizinle paylaşmak istedim. Baya iyi anlaşıyorlar ama bu ararlar dişi biraz dengesiz fazla kızgınlıktan muhtemelen bir süre ayırma yöntemine gidicem
Sonrasında eşleme sonucunda yavru gelirse bu konu altında paylaşırım🙂

Süleyman E.

Yönetici
İpek..s İpek..s, MaşâAllah çok güzel olmuşlar güzel iri yavrular gelecektir altlarından inşâAllah 🤲🏻🤩

Anneden rengi babadan iriliği alan güzel bir yavru da gelir altından inşâAllah

İpek..s

Yönetici
İpek..s İpek..s, MaşâAllah çok güzel olmuşlar güzel iri yavrular gelecektir altlarından inşâAllah 🤲🏻🤩

Anneden rengi babadan iriliği alan güzel bir yavru da gelir altından inşâAllah
İnşallah hocam ilk kırık çalışmam nasıl olur çok merak içindeyim
Şuan için dişi hem kur yapıyor hemde erkek kur yapınca dövüyor yeni yeni başladı bu huyu bir süre ayrı kalsınlar yuvaligi da taktım öyle içini dışını bir incelesin bakalım🙂 erkekte tecrübe olur kırık bir dişi düşünürsem ileride kolaylık sağlar

Şimdi hocam birşey sorucam ama inşallah sorabilirim😂
Anne gibi vasıfsız gelmez değil mi gelenler hepsi kırık olur
Yada erkeğin soyunu bilmiyorum ama dişinin annesi tarçın kanat parçalı baba pullu spangle idi3 hatırlarsanız nasıl yavrular gelir diyeyim siz cvp verin 🙏

İpek..s

Yönetici
Taha Taha, sağolun hocam bende Merak içindeyim güzel bir eşleme oldu merak uyandırıyor 😃
Hayırlısı olsun diyelim 🤲

Süleyman E.

Yönetici
İpek..s İpek..s, Erkeği yuva takılı kafeste bırakmak daha iyi olur şahsımca kafes hakimiyetini eline almış olur 👍🏻😁🙂 hocam arada ince yavrular da gelebilir ama genel olarak iri yavrular gelecektir. Sabır ve zaman isteyen bir süreç sizde hepsi mevcut 🤲🏻 renklere gelecek olursak gri kanatlı yavrular da gelebilir Parçalı ve spangle, klasik her şeye açık bir eşleme baba da ino taşıyıcılık varsa oda muazzam olur tabi 🤩😁🤲🏻

İpek..s

Yönetici
İpek..s İpek..s, Erkeği yuva takılı kafeste bırakmak daha iyi olur şahsımca kafes hakimiyetini eline almış olur 👍🏻😁🙂 hocam arada ince yavrular da gelebilir ama genel olarak iri yavrular gelecektir. Sabır ve zaman isteyen bir süreç sizde hepsi mevcut 🤲🏻 renklere gelecek olursak gri kanatlı yavrular da gelebilir Parçalı ve spangle, klasik her şeye açık bir eşleme baba da ino taşıyıcılık varsa oda muazzam olur tabi 🤩😁🤲🏻
Erkeğin üreticisini bulursam sorayım hocam haberdar ederim
Evet hocam söylediğiniz gibi Yapıcam yuvalı kafeste erkek duracak kafesi yüksek bir yere koydum bakalım Hocam bekleyip göreceğim sabırlıyim ama meraklıyım da😃 aynı zamanda
Gelişmelerden haberdar ederim

Süleyman E.

Yönetici
Erkeğin üreticisini bulursam sorayım hocam haberdar ederim
Evet hocam söylediğiniz gibi Yapıcam yuvalı kafeste erkek duracak kafesi yüksek bir yere koydum bakalım Hocam bekleyip göreceğim sabırlıyim ama meraklıyım da😃 aynı zamanda
Gelişmelerden haberdar ederim
Her şey güzel bir şekilde olur inşâAllah hocam 🤲🏻🙂 erkek sarı yüz olsaydı daha güzel yavrular da gelirdi renk Kombinasyonu olarak. Hatta erkek opalin spangle olduğu için sarı yüz olma durumunda rainbow yavrular bile gelebilirdi ama sıkıntı yok böyle de güzel yavrular gelecektir inşâAllah altlarından 😊

İpek..s

Yönetici
Süleyman E. Süleyman E., tek eksiğimiz sarı yüz Hocam diğer tüm karmalar mevcut. Erkeğe dişi almak gini bir düşüncem olsaydı tarçın kanat sarı yüz parçalı show Veya iri bir Jumbo düşünürdüm dişi yuvalığa girmiş bile annesine çekmiş ise üremeyi seven bir dişiydi ipin ucunu da kaçırdı son kuluçkalarda 15 günde bir yumurta bırakıyordu 🤦🏼‍♀️