Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kuşlarım aşırı korktu napmalıyım?

nihallaybd

İspinoz Üye
2 tane muhabbet kuşum var arkadaşımın kedisi sadece bu akşamlığına bizde kalacaktı kuşlarımı ayrı bir odaya koyup kapılarını kapattım ama gece seslerine uyandım, kedi nasıl yaptıysa bilmiyorum kapıyı açıp odaya girmiş bir şey yapmamış ama kuşlarım çok korkmuş ya kafeste aniden uçup çırpınıyorlar ya da hiç hareket etmiyorlar. Onlara zarar gelmesini ölmelerini istemiyorum sakinleşmeleri için napabilirim? Ölürler mi stresten?

Kuşlarım aşırı korktu napmalıyım?

Omuz hizasında sakin bir yere asın kuşlara dal darı alıp verin. Kediyi asla görmesinler toparlarlar kısa sürede. Stresi azaltmak için vitamin de verebilirsiniz. Dikkatli olun kedili evde kuş çok önermiyoruz.

Ronay

Site Kurucusu
Omuz hizasında sakin bir yere asın kuşlara dal darı alıp verin. Kediyi asla görmesinler toparlarlar kısa sürede. Stresi azaltmak için vitamin de verebilirsiniz. Dikkatli olun kedili evde kuş çok önermiyoruz.

Çözüm

Taha

Admin
İnşallah zamanla geçecektir stresleri b vitamini de verebilirsiniz elinizde varsa