Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşlarım Ne Zaman Eş Tutar

kaanak

İspinoz Üye
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Benim 4 yıldır beraber yaşayan muhabbet kuşlarımdan dişi olanını tüm çabalarıma rağmen ne yazık ki kaybettim.2 hafta önce bir yaş civarında yeni bir dişi aldım. Aralarında ki yaş farkı her hangi bir sorun yaratır mı? İkisini aynı kafese koydum hiç bir kavga yada anlaşmazlıklarına şahit olmadım. Aynı tünekte bazen yakın bazen uzak mesafede duruyorlar. Onların eş tuttuklarını anlamam için ne kadar süre gerekir.

Süleyman E.

Yönetici
Hayırlı akşamlar ilk önce Erkek kuşu yuva takılı kafese alın orada 1 hafta tek kalsın Dişi ayrı bir kafeste olsun daha sonra Dişi kuşu Erkek kuşun yuvalık takılı olan kafesine alın Erkek kuş kafes hakimiyetini eline almış olur bu şekilde yaparsanız eş olmaları daha kolay hale gelir. Birleşme olduktan sonra 5 gün üst üste e vitamini takviyesi yapın kafeste sadece bir yada iki tane tünek gaga taşı yada kalamar Kemiği olsun yerleri sabit olsun ve dışarıya çıkartma yapmayın. Bir kaç görsel yükleyebilirmisiniz.

kaanak

İspinoz Üye
Hayırlı akşamlar ilk önce Erkek kuşu yuva takılı kafese alın orada 1 hafta tek kalsın Dişi ayrı bir kafeste olsun daha sonra Dişi kuşu Erkek kuşun yuvalık takılı olan kafesine alın Erkek kuş kafes hakimiyetini eline almış olur bu şekilde yaparsanız eş olmaları daha kolay hale gelir. Birleşme olduktan sonra 5 gün üst üste e vitamini takviyesi yapın kafeste sadece bir yada iki tane tünek gaga taşı yada kalamar Kemiği olsun yerleri sabit olsun ve dışarıya çıkartma yapmayın. Bir kaç görsel yükleyebilirmisiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_6593.jpeg
    IMG_6593.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6590.jpeg
    IMG_6590.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6585.jpeg
    IMG_6585.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 13