Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşlarımın Cinsiyetini Anlamıyorum

cnswashere

İspinoz Üye
İyi günler. Birinci mavi kuşumu erkek diye satsalarda sonrasında herkes disi diyince yanına tekrar bir kuş istedim ve ikinci kusu da erkek diyerek verdiler. ama simdi onun cinsiyetinden de şüphe ediyorum çünkü mavi kusum elime sürtünüyor çiftlesmek istiyor yuvalıkta takılı diğeri hiç oralı olmuyor. yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• 89A9E6C7-F341-4AA5-880F-33A3EBB6CC9B.jpeg
    89A9E6C7-F341-4AA5-880F-33A3EBB6CC9B.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4257.png
    IMG_4257.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4255.png
    IMG_4255.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4261.png
    IMG_4261.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 14
  • IMG_4259.png
    IMG_4259.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4252.jpeg
    IMG_4252.jpeg
    178.1 KB · Görüntüleme: 17

cnswashere

İspinoz Üye
kusura bakmayın emin olmak için tekrar fotoğraf atayım dedim ona göre yanlarına disi alacağım. eminsiniz değil mi? yanıt verdiğiniz için teşekkürler

Adalente

İspinoz Üye
Bu arada sağdaki dişi olabilir fotoğraf parlamıyorsa. Burun delikleri etrafı beyaz yada o tondaysa dişidir.

Ronay

Yönetici
Adalente Adalente, Kardeş sen burayı backlink kasma yerimi görüyorsun. Kabul ettiğin forum kurallarında bu belli, ve link yapıştırmak yasak, bir daha zorlarsan gerekeni yapacağım.

Son düzenleme:

Adalente

İspinoz Üye
Hesabımı komple silermisin. Bak bakalım önce kaç kişiye cevap vermişim yardım etmeye çalışmışım. En alakalı bilgiyi verdim öğrensin diye. Sil hesabımı gereksiz yere konuşma bari gerekeni yap.

Ronay

Yönetici
Hocam sen gelmiş link çakıyorsun siteye sonra birde tavır yapıyorsun. :) Bizim kapımız herkese açık ama bu işleri az çok bende biliyorum. Sana yine de alan açıyoruz. Sen ise saygısızlık ediyorsun. İnsanlara ben 15 yıldır yardım ediyorum karşılıksız bir günde demedim ediyorum demem de amaç iyilikse konuşmamak gerek. Link atacaksan tabi ki de izin vermeyeceğim. Gel gelelim biz hemen insanları silen eden değiliz. Derdini anlatırsın şundan yaptım bilmiyordum şu bu, ama sen gelmişsin direkt atar derdindesin. Atar yapmak istesem yapar basardım banı.

Derdim insan kazanmak, insan kaybetmek değil, seni anlamak tanımaktır. Günde 40 tane arkadan iş yapanla uğraşıyoruz bu duruma müsaade edemeyiz. Backlink kasma yapılmaz forumların adabı vardır.

Son düzenleme: