Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Cinsiyet Kuşlarımın Cisiyeti Nedir?

Cinsiyet Belirleme.

Eypertn

İspinoz Üye
Herkese selamlar. Muhabbet kuşlarımın cinsiyetini ve ırklarını öğrenmek istiyorum. Ve sizce benim fark edemediğim bir sorunları varmıdır? Yardım olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_9080.jpeg
    IMG_9080.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9079.jpeg
    IMG_9079.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9078.jpeg
    IMG_9078.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9080.jpeg
    IMG_9080.jpeg
  • IMG_9079.jpeg
    IMG_9079.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9078.jpeg
    IMG_9078.jpeg

Ronay

Site Kurucusu
Aramıza hoşgeldiniz. Kuşlarınız yerli, ikisi de dişi yeşil olan klasik yeşil her yerde bulabilirsiniz. Diğer sarı gibi duran teksas bir dişi ve değerlidir.

Eypertn

İspinoz Üye
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Polonya da yaşadığım için pet shoplara soramıyorum. Burayı keşfettiğim için çok mutlu oldum. Günde 8-10 kez birbirlerini gagalıyorlar ve bir kaç kez kavga ediyorlar ciyaklayarak. Ama birbirlerini temizliyor, birbirlerine yem kusuyorlar. Umarım anlaşabiliyorlardır.

Ronay

Site Kurucusu
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Polonya da yaşadığım için pet shoplara soramıyorum. Burayı keşfettiğim için çok mutlu oldum. Günde 8-10 kez birbirlerini gagalıyorlar ve bir kaç kez kavga ediyorlar ciyaklayarak. Ama birbirlerini temizliyor, birbirlerine yem kusuyorlar. Umarım anlaşabiliyorlardır.
Bence bir erkek alırsanız biri yerine daha iyi olur her şeyi sorabilirsiniz🙂

Süleyman E.

Admin
Hoş geldiniz ronay hocamın da dediği gibi iki kuşunuz da Dişi koyu yeşil olanı bir erkek ile değiştirebilirsiniz 🙂