Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşlarımın Yaşı Ve Cinsiyeti ☺️

Crncrn23

Mubiş Üye
Merhabalarrr herkese burada yeniyim on beş gün önce iki kuş aldim bugün erkek olanı değiştirdim ve yeşil alıp geldim dişi olan sanırım yavru gibi yeşil olan yaşlımı sizce göz kapakları çok buruşmuş bana çok Garp geldi hasta mı yaşlı mı. kuş satan da pek anlamiyordu kendim seçtim ve çiftlesme olur mu yuvacık falan aldım be yavru olmasını çok istiyorum bilgilendirir misiniz teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_1662.jpeg
    IMG_1662.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1661.jpeg
    IMG_1661.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1660.jpeg
    IMG_1660.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1659.jpeg
    IMG_1659.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1665.jpeg
    IMG_1665.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1664.jpeg
    IMG_1664.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 10

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂 öncelikle Beyaz 6@8 aylık gibi duruyor yeşil kuş ise ikinci tüyünde sanırım 5@6 aylık civarında bu arada kuşlarınız hayırlı OLSUN ikiside erkek 🙂

Crncrn23

Mubiş Üye
Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂 öncelikle Beyaz 6@8 aylık gibi duruyor yeşil kuş ise ikinci tüyünde sanırım 5@6 aylık civarında bu arada kuşlarınız hayırlı OLSUN ikiside erkek 🙂

Crncrn23

Mubiş Üye
Yeni foto attım önden resmini burdan atamadım bilmediğim için yeni form da soru sorma kısmına attım fotoyu

Crncrn23

Mubiş Üye
IMG_1666.jpeg
Merhabalarrr herkese burada yeniyim on beş gün önce iki kuş aldim bugün erkek olanı değiştirdim ve yeşil alıp geldim dişi olan sanırım yavru gibi yeşil olan yaşlımı sizce göz kapakları çok buruşmuş bana çok Garp geldi hasta mı yaşlı mı. kuş satan da pek anlamiyordu kendim seçtim ve çiftlesme olur mu yuvacık falan aldım be yavru olmasını çok istiyorum bilgilendirir misiniz teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_1668.jpeg
    IMG_1668.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 3

Crncrn23

Mubiş Üye
Yeşil kuş yıpranmış yada yıpratılmış ve 2 yaşlarında ikiside erkek.
Kuş satıcısının pek bir bilgisi yok ilçede yaşıyorum ikisinide değiştireceğim nasıl önerirsiniz yani sağlıklı güzel kız ve erkek kuş alacağım sağlıklı olduğunu nasıl anlayabilirim kendimi alacağım seçip