Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yorumla! Kuşlarınıza Ne Sıklıkla Banyo Yaptırıyorsunuz

Sende yorum yap!

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Kuşlaeınıza ne sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz kendiniz mi yaptırıyorsunuz canı isteyince mi 🙃 ya da kaç günde bir, banyo suyunun içine ne katıyorsunuz yorumları alalım 😁😊
muhabbetkusunasily__kanir1.jpg
Görsel alıntıdır

Taha

Yönetici
Maşallah 🧿. Ben haftada ya da 2 haftada bir banyoluk takıyorum. Erkek canı isterse yapıyor. Dişi ise her taktığımda sizin resimdeki gibi iyice ıslanıyor

Ronay

Yönetici
Banyoluk daha çok sıcak günlerde ekliyorum. Aşırı Sıcak havalarda 2-5 günde bir, ortalama sıcaklarda 2-3 haftada bir veriyorum. Bunun düzeni siz ayarlayabilirsiniz. Zaten ihtiyacı varsa yıkanıyorlar. Sürekli kalabilir ama temizlemek zahmet.

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Maşşallah görseldeki kuşa ama görselin altında ki yazıyı çok minik yazdım galiba 😅

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Erkek kuşum öldüğünden beri 4 ay acısından banyo yaptırmadım 😔 sonra erkek kuş sahiplenince baktım sulukta kavga ediyorlar en son 1 hafta önce fıs fıs şişesi ile banyo yaptırdım şişeye sıcak su ile sirke koyuyorum malum havalar soğuk sular soğuk yaptırırken yuvalığı çıkaeıyorum çünkü dişi yuvalığı güvenli bölge olarak görüyor kafese elimi soksan hemen oraya kaçıyor kışın iki ayda bir yazın haftada bir banyo yapacaklar artık 😁

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Görsel alıntıdır sonradan bir sorun çıkmaz deme hocam altına yazdım ama sorun olursa kaldırabilirsiniz

htchaticeonem9

Mubiş Üye
Ben genelde yazın yaptırıyorum. Yemek tabağına su doldurup yakınlarına koyuyorum. 😊 Onlar girip bıcı bıcı yapıyor ama genelde bizim Menekşe yıkanmıyor. Pasaklı mıdır nedir 😏😀😄

TATLI ERİK

Mubiş Üye
Bizimkilere banyoluk aldık gelip su içmekten başka birşey yapmıyorlar yazın kafesin içine koyuyorum onun içine kakişlerini yapıyorlar 😬 sonra gelip tekrar içiyorlar sonra temizlemekle uğraş o yüzden artık kafesin içine koymuyorum ☺️

htchaticeonem9

Mubiş Üye
Bizimkilere banyoluk aldık gelip su içmekten başka birşey yapmıyorlar yazın kafesin içine koyuyorum onun içine kakişlerini yapıyorlar 😬 sonra gelip tekrar içiyorlar sonra temizlemekle uğraş o yüzden artık kafesin içine koymuyorum ☺️
Bende de aynı. Ben de banyoluk aldım ama içine bile girmediler. Ben de attım napayım 🤭