🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Merhaba hoş geldiniz aramıza…
İki kuşta erkek. İlk fotoda önde olan spangle arkadaki opak yeşil ikiside yerli ayarında kuşlar öndeki kuş biraz daha iri kırık bir kuş olacak.
Teşekür ederim hoşbuldum öndeki 5 aylik olması lazim yaklaşık kac aylikken yanına dişi kus alayımMerhaba hoş geldiniz aramıza…
İki kuşta erkek. İlk fotoda önde olan spangle arkadaki opak yeşil ikiside yerli ayarında kuşlar öndeki kuş biraz daha iri kırık bir kuş olacak.
Şuan da alınabilir alışma kolay olsun diyeTeşekür ederim hoşbuldum öndeki 5 aylik olması lazim yaklaşık kac aylikken yanına dişi kus alayım
Teşekkürler. Peki kaç aylıkken çiftleşir kimi yerde 6 ay kimi yerde 8-9 ay olmasi lazim deniyor her ne kadar biz ilgilensekde eşli olsun tek başına durmasın canı sıkılmasin istiyorum dişi kus alirken kendisi seçsin deniyor dişi yi büyük mu alayim yoksa aynı mi yas olsun cok yeniyim çok acemiyim kusura bakmayin kafa ağrıtıyorumŞuan da alınabilir alışma kolay olsun diye
Estağfirullah biz her daim sorularınızı cevaplamak için buradayız bilgi paylaştıkça güzellik kazanır çiftleşme tamamen kuşun kendine bağlı bir durum 4 aylık kuşun yavru verdiğini de gördüm ama ideal olan 8 aylık civarı olabilir ikinci tüyünü yenildikten sonra, kendi seçerse daha güzel olurTeşekkürler. Peki kaç aylıkken çiftleşir kimi yerde 6 ay kimi yerde 8-9 ay olmasi lazim deniyor her ne kadar biz ilgilensekde eşli olsun tek başına durmasın canı sıkılmasin istiyorum dişi kus alirken kendisi seçsin deniyor dişi yi büyük mu alayim yoksa aynı mi yas olsun cok yeniyim çok acemiyim kusura bakmayin kafa ağrıtıyorum
Çok teşekkür ediyorum o zaman ben 2 tane dişi alayım bi çifti arkadaşıma hediye edeyim o baksin 1 aydır bende olmasina rağmen bağ oluştu tanımadığım biriyle değişemem iyi bakar kötü bakar aklim kalırEstağfirullah biz her daim sorularınızı cevaplamak için buradayız bilgi paylaştıkça güzellik kazanır çiftleşme tamamen kuşun kendine bağlı bir durum 4 aylık kuşun yavru verdiğini de gördüm ama ideal olan 8 aylık civarı olabilir ikinci tüyünü yenildikten sonra, kendi seçerse daha güzel olur
Rica ederim mantıklı olur. Emin ellerde olması iyidirÇok teşekkür ediyorum o zaman ben 2 tane dişi alayım bi çifti arkadaşıma hediye edeyim o baksin 1 aydır bende olmasina rağmen bağ oluştu tanımadığım biriyle değişemem iyi bakar kötü bakar aklim kalır
Son olarak kendi seçmez ise eşini kabul etmeme gibi bir durum olur muRica ederim mantıklı olur. Emin ellerde olması iyidir
Genelde dişiler eş seçimi yapıyor ama tâbi erkek kuşun da seçme durumu olabilirSon olarak kendi seçmez ise eşini kabul etmeme gibi bir durum olur mu
Teşekkür ederim bilgi içinGenelde dişiler eş seçimi yapıyor ama tâbi erkek kuşun da seçme durumu olabilir
Rica ederim etkileşim de kalmaya devam edin keyifli forumlarTeşekkür ederim bilgi için
https://streamable.com/ublar1Merhaba hoş geldiniz aramıza…
https://streamable.com/ublar1
Şuan ne yapıyorlar bazen de birbirlerini kaşıyorlar o yüzden bi tanesi dişi mi diye içime şüphe olmuştu
Arkadaş kuşlarda dişi dişiyi erkek erkeği kaşıyabilir. Karşı cinsteki her Kasımada çift göstergesi değildir hocam.
Tamamdır teşekkürler ben bu şekilde görünce bide bi tanesinin cere rengide acik olunca disi sandim o yüzden kafama takılmışti sağolun herşey içinArkadaş kuşlarda dişi dişiyi erkek erkeği kaşıyabilir. Karşı cinsteki her Kasımada çift göstergesi değildir hocam.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.