Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşlarmın Kaç Aylık Olduğu Cinsiyeti Ve Türü Nedir

erkam

Forpus Üye
Erkek diye aliriyoruz büyüyunce dişi olduğunu görüyoruz. 1 çift kuş var elimde cinsiyet yaş ve türü için yardımcı olur musunuz?

Soru Kuşlarmın Kaç Aylık Olduğu Cinsiyeti Ve Türü Nedir

Merhaba hoş geldiniz aramıza…
İki kuşta erkek. İlk fotoda önde olan spangle arkadaki opak yeşil ikiside yerli ayarında kuşlar öndeki kuş biraz daha iri kırık bir kuş olacak.

erkam

Forpus Üye
IMG-20240108-WA0004.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG-20240108-WA0001.jpeg
    IMG-20240108-WA0001.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 5

Ronay

Site Kurucusu
İki kuşta erkek. İlk fotoda önde olan spangle arkadaki opak yeşil ikiside yerli ayarında kuşlar öndeki kuş biraz daha iri kırık bir kuş olacak.

Çözüm

erkam

Forpus Üye

Teşekür ederim hoşbuldum öndeki 5 aylik olması lazim yaklaşık kac aylikken yanına dişi kus alayım

Süleyman E.

Admin
Aramıza hoş geldiniz ronay hocamın da dediği gibi iki canda Erkek MaşâAllah isterseniz bir dişi ile değişim yapın

erkam

Forpus Üye
Şuan da alınabilir alışma kolay olsun diye
Teşekkürler. Peki kaç aylıkken çiftleşir kimi yerde 6 ay kimi yerde 8-9 ay olmasi lazim deniyor her ne kadar biz ilgilensekde eşli olsun tek başına durmasın canı sıkılmasin istiyorum dişi kus alirken kendisi seçsin deniyor dişi yi büyük mu alayim yoksa aynı mi yas olsun cok yeniyim çok acemiyim kusura bakmayin kafa ağrıtıyorum

Süleyman E.

Admin
Teşekkürler. Peki kaç aylıkken çiftleşir kimi yerde 6 ay kimi yerde 8-9 ay olmasi lazim deniyor her ne kadar biz ilgilensekde eşli olsun tek başına durmasın canı sıkılmasin istiyorum dişi kus alirken kendisi seçsin deniyor dişi yi büyük mu alayim yoksa aynı mi yas olsun cok yeniyim çok acemiyim kusura bakmayin kafa ağrıtıyorum
Estağfirullah biz her daim sorularınızı cevaplamak için buradayız bilgi paylaştıkça güzellik kazanır 🙂 çiftleşme tamamen kuşun kendine bağlı bir durum 4 aylık kuşun yavru verdiğini de gördüm ama ideal olan 8 aylık civarı olabilir ikinci tüyünü yenildikten sonra, kendi seçerse daha güzel olur ✋🏻😊

erkam

Forpus Üye
Estağfirullah biz her daim sorularınızı cevaplamak için buradayız bilgi paylaştıkça güzellik kazanır 🙂 çiftleşme tamamen kuşun kendine bağlı bir durum 4 aylık kuşun yavru verdiğini de gördüm ama ideal olan 8 aylık civarı olabilir ikinci tüyünü yenildikten sonra, kendi seçerse daha güzel olur ✋🏻😊
Çok teşekkür ediyorum o zaman ben 2 tane dişi alayım bi çifti arkadaşıma hediye edeyim o baksin 1 aydır bende olmasina rağmen bağ oluştu tanımadığım biriyle değişemem iyi bakar kötü bakar aklim kalır ☺️