Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kuşlu Balkonda Genel Durumlar Ve Kuluçka Günlükleri

Süleyman E.

Yönetici
Evet, nerede kalmıştık 😊😁
MaşâAllah dadduklara 🤩
Burada 2 tane sürpriz yavrum var 🤩

Screenshot_20241020_134037_Gallery.jpg

Süleyman E.

Yönetici
İpek..s İpek..s, Abla burada 2 tane lacewing yavru var onlar sürpriz 😁🤩 diğer yavrular bir tane sarı yüz kobalt mavi diğeri sarı yüz Mavi opal diğer ikisi daha küçük 😊 toplam 6 yavru var orada 4 öz 2 üvey 🙂

Süleyman E.

Yönetici
İpek..s İpek..s, Âmin abla inşâAllah sağolun. Sarı olanlar lacewing o yavruları kaydırdım buraya geçen sene paylaşmıştım beyaz Dişi Sarı Erkek Jumbo Lacewing çiftin sonunda yavru almak nasip oldu yumurta yaptıkları an kaydırma yapıyorum. Âmin inşâAllah abla büyüsünler buraya atarım yine 🙂

Süleyman E.

Yönetici
Arkadaşlar merhaba balkon da hobimiz güzel bir şekilde devam ediyor çok şükür 🙂 yeni bir çiftimiz oldu tamamen tevafuk olarak bize ulaştı bizde karantina süreçlerini tamamladık ve kuşlarımızı Eşe attık. Kuşlarımız jumbo Lacewing mutasyonuna sahip Erkeğimiz sarı Dişi kuşumuz ise beyaz varyanttan sağlıklı yavrularını almak nasip olur inşâAllah. 🤲🏻🙂

Kuyruklarının kısa olması bana geldiklerinde maalesef makaslı idi 😔şimdi yeniden gelmeye başladı uzun kuyruklar.🙂
Ekli dosyayı görüntüle 2334
Ekli dosyayı görüntüle 2335

Evet çok şükür bu çiftimiz den bu sezon 2 yavru almak nasip oldu inşâAllah sağlıklı bir şekilde sayıyı artırabiliriz. MaşâAllah canlara 🙂

20241114_214020.jpg