Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kusma Hareketini Niye Yapıyor

Arda

İspinoz Üye
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ronay

Site Kurucusu
Astım kaynaklı değil. Dışkı fotosu atar mısnız?

Arda

İspinoz Üye
IMG_20240520_173218.jpg

Ronay

Site Kurucusu
Son günlerde cereyanda kaldığı veya ekstra farklı yiyecek verdiniz mi?

Arda

İspinoz Üye
Son günlerde cereyanda kaldığı veya ekstra farklı yiyecek verdiniz mi?
Cereyanda kalmadı daldarı verdim muhabebet kuşu tohumu aspur kanarya yem Nijer tohumu hepsi karışık başka bişey vermedim yumurta maması hafta sonu yapcam vercem

Ronay

Site Kurucusu
Tavsiyem şu enfeksiyon görünmüyor. Soğuk algınlığına bağlı bir davranış bu neo tremaycin toz bulup 4 gün kullanabilir. Sonrası kum ve probiyotik vermeniz iyi gelecektir.

Arda

İspinoz Üye
Tavsiyem şu enfeksiyon görünmüyor. Soğuk algınlığına bağlı bir davranış bu neo tremaycin toz bulup 4 gün kullanabilir. Sonrası kum ve probiyotik vermeniz iyi gelecektir.
Ama kursak mantarı diyolar yani şuan keyfi falan iyi geziyo konuşuyor ucuyo. tamam

Ronay

Site Kurucusu
Hapşurma da var kuşta video gördüğüm kadar bunla kusma vb olur ise üşütme kaynaklı, kursak mantarından şüphe ediyorsanız ağızdan 1 damla mikostatin şurup verebilir. 3-4 gün kullanabilirsiniz.