merhaba,kuşum annemin omzundayken korkup yere atlamış (zilden ve ani seslerden inanilmaz korkuyor) sonrasında annem acele zeytinyağı sürmüş çok telaşlanmış.biraz morarmış ve ayağını çekmeye başlamış.annem iyice telaşlanmış ama sonradan morluk hafif kızarıklığa dönmüş.eve tam şimdi geldim,benim sesimi duyar duymaz keyfi yerine geldi ötmeye başladı ve ayağına basmaya başlamış.ayağında hala morluk var ama mesela elime gelirken ilk o mor ayağını attı veya onun üstünde durarak diğer ayağıyla kendini kaşıdı.bence bir şeyi yok acımış olabilir ama kırık değil gibi.ankara'da da olmadığımız için bir veterinere götüremiyorum güvenip.ne yapmalıyım ve acaba ve kırık olabilir mi,can tehlikesi var mı kuşumun acaba?
guncelleme:bunu yazdiktan iki dakika sonra yem yedirmeye calisirken parmagima geldi ama ayagini basmadi,havada tutuyor ama kendini ayni ayagiyla kasiyabiliyor demin yapti.
guncelleme:bunu yazdiktan iki dakika sonra yem yedirmeye calisirken parmagima geldi ama ayagini basmadi,havada tutuyor ama kendini ayni ayagiyla kasiyabiliyor demin yapti.