Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kuşum Ayağını Acıtmış

elifdmrcn

Forpus Üye
merhaba,kuşum annemin omzundayken korkup yere atlamış (zilden ve ani seslerden inanilmaz korkuyor) sonrasında annem acele zeytinyağı sürmüş çok telaşlanmış.biraz morarmış ve ayağını çekmeye başlamış.annem iyice telaşlanmış ama sonradan morluk hafif kızarıklığa dönmüş.eve tam şimdi geldim,benim sesimi duyar duymaz keyfi yerine geldi ötmeye başladı ve ayağına basmaya başlamış.ayağında hala morluk var ama mesela elime gelirken ilk o mor ayağını attı veya onun üstünde durarak diğer ayağıyla kendini kaşıdı.bence bir şeyi yok acımış olabilir ama kırık değil gibi.ankara'da da olmadığımız için bir veterinere götüremiyorum güvenip.ne yapmalıyım ve acaba ve kırık olabilir mi,can tehlikesi var mı kuşumun acaba?
guncelleme:bunu yazdiktan iki dakika sonra yem yedirmeye calisirken parmagima geldi ama ayagini basmadi,havada tutuyor ama kendini ayni ayagiyla kasiyabiliyor demin yapti.

elifdmrcn

Forpus Üye
ikinci guncelleme:yem yemesi icin yere biraktik ve minderden haliya atladi hop hop kostu kostu cikmayi sevdigi kalin bir kablo var kendi kendine cikti,bu sirada keyfinden ottu biraz sonra da ciktigi kabloda ayagini yine cekti ama fazla durmadi ve yine indi kosmaya oynamaya devam ediyor,acaba fazla hareket etmemesi icin tutmali miyiz ya da ciddi bir sey olsaydi boyle yapabilir miydi?(demin yine kafasini ayni ayakla kasidi yani kullanabiliyor)

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ciddi bir sorun yok gibi siz yinede tremmacyin sürebilirsiniz geçmiş olsun