Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kuşum Ayağının Üstüne Tam Basamıyor

furkeng

İspinoz Üye
Merhaba,

1 yaşında erkek muhabbet kuşum son iki gündür sağ ayağının üzerine basarken zorlanıyor. Yürürken sekiyor. Tünekte dururken ayağını kendine çekiyor. Ona rağmen enerjisinde ve yemesinde bir problem yok. Sanki ayağında yara var gibime geldi (mantar). Ancak tam bilemiyorum. Ne yapmam gerek? Yardımlarınızı bekliyorum.

video -->
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

şakir1.jpg
şakir2.jpg

İpek..s

Yönetici
Merhaba hangi tunegi kullanıyorsunuz terramycin yara için olanı kullanılabilirsiniz
Sabah akşam kulak çubuğu ile İnce bir tabaka sürün gece ışıklar kapanmadan önce sürün ayağıyla uğraşmaz bu sayede

furkeng

İspinoz Üye
Merhaba hangi tunegi kullanıyorsunuz terramycin yara için olanı kullanılabilirsiniz
Sabah akşam kulak çubuğu ile İnce bir tabaka sürün gece ışıklar kapanmadan önce sürün ayağıyla uğraşmaz bu sayede
Tahta tünek kullanıyorum. Mantar var mı sizce? Tünekleri temizledim şimdi.

furkeng

İspinoz Üye
Mantar değil bence yanlış tünek seçimi diye düşündüm açıkçası tunegi temizlemek yerine yenisini almanızı tavsiye ederim
1 senedir bu tünekleri kullanıyoruz ben pek tünekten olduğunu sanmıyorum. Sürekli dışarda takılıyor. Sanırsam kafesin bir yerine sıkıştırıp incitti ayağını daha önce sıkıştırmıştı çünkü. Dediğiniz kremi birkaç gün kullandıktan sonra son durumu belirtirim teşekkürler.