Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Çok Halsiz, Dışkısı Sıvı Ve Siyah

Selen Yılmaz

İspinoz Üye
Birkaç gündür kuşum çok halsiz ve hep bir uyuma halindeydi, daha dün dışkısının çok sıvık olduğunu fark ettim gün içerisinde yeniden eski halini almasa da toparlamıştı biraz da olsa ama bugün sabah kalktığımda daha kötü bir haldeydi ve sürekli uyuyor, normalde kendini sevdirmeyen kuş şimdi sürekli kafasını sevmemi istiyor ve dışkısı hala sıvı değişiklik olarak siyah rengini de aldı. Halsiz, iştahı yok elle yedirirken bile yemi ağzından atıyor, kafası sürekli eğik ve tünek yerine kafesin alt kısmında olmayı tercih ediyor. Sorununu anlayamadım üç gün önce tamamen iyiydi ancak aniden böyle oldu sizce neden olabilir bu durum ?

Selen Yılmaz

İspinoz Üye

Ekli dosyalar

• 20240321_220421.jpg
    20240321_220421.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 1
  • 20240321_220442.jpg
    20240321_220442.jpg
    979.7 KB · Görüntüleme: 2
  • 20240321_210658.jpg
    20240321_210658.jpg
    988.6 KB · Görüntüleme: 1

Selen Yılmaz

İspinoz Üye
Böyle geziyor çok enerjisi yok, arada bir titriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240321_222507_Gallery.jpg
    Screenshot_20240321_222507_Gallery.jpg
    125.2 KB · Görüntüleme: 2

Taha

Admin
Dışkıda enfeksiyon göremedim büyük ihtimal üşütmüş cereyanda kalmış olabilir. Dal darı ve aspur verin. Eğer onlarıda yemiyorsa elle besleme gerekebilir. Elinizde vitamin varsa suyuna ekleyin yoksa. Kekik çayı önerebilirim. Kekiği kaynatın. Soğuduktan sonra sulugun 3 te 1 ne kekik kalanına su doldurup Max 6 saat kalacak şekilde uygulayabilirsiniz. Sonrasında iyice temizleyin. Aç kalmamasına dikkat edin. Üstadlar da yine yorumda bulunacaktır

Selen Yılmaz

İspinoz Üye
Dışkıda enfeksiyon göremedim büyük ihtimal üşütmüş cereyanda kalmış olabilir. Dal darı ve aspur verin. Eğer onlarıda yemiyorsa elle besleme gerekebilir. Elinizde vitamin varsa suyuna ekleyin yoksa. Kekik çayı önerebilirim. Kekiği kaynatın. Soğuduktan sonra sulugun 3 te 1 ne kekik kalanına su doldurup Max 6 saat kalacak şekilde uygulayabilirsiniz. Sonrasında iyice temizleyin. Aç kalmamasına dikkat edin. Üstadlar da yine yorumda bulunacaktır
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bu saatte iyi akşamlar diliyorum