🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Siz bir kuşun ve dışkısının fotosunu atar mısınız?
Hiç oynamıyor değil ancak son zamanlarda daha çok kendisinin yansımasıyla veya fotoğrafıyla oynamak istiyor
kakası zamanın %15 inde falan böyle pembe lekeli oluyor, %10 unda da daha koyu bir leke bırakıyormuş, geri kalanında da diğerleri gibi
Yaklaşık kaç ml suya 1 damla koymalıyım?Sulphamezatine alıp kullanmayı deneyin. 3 gün verin her gün bir damla suya koyup tazeleyin. 3 gün sonra dışkı fotosu atın bakalım
O nedir acaba? Benim kuşum da düştü yere halsiz. Kullanayım mi?Sulphamezatine alıp kullanmayı deneyin. 3 gün verin her gün bir damla suya koyup tazeleyin. 3 gün sonra dışkı fotosu atın bakalım.
Çok sağolun. Hayır yok bu şekilde değil. Tmurtizmeray, Bu ishal benzeri enfeksiyon tarzı hastalıklarda kullanılan etkili bir ilaç, ronay hocam bakacaktır sizin kuşunuz da bu şekilde bir hastalık var mı
birkaç gün geçti masadan düşmüşlüğü vardı, veteriner röntgen imkanım olmadı. Diğer dediklerinizi uyguluyorum. Vitamin olarak genel kuş multivitamin (Golden wings) ve kendim mango gibi evde olan meyveden pres suyu kullanıyorum. Yeterli olur mu acaba?murtizmeray, bu bir antibiyotik enfeksiyonlarda verilir. Düşmelerde enfeksiyon ödem yoksa gerek yoktur. Düşen kuşlara ilk yapılması gereken veterinerde röntgen çekmektir. Sonra d uzun süre salmayıp vitamin desteği ile dinlenmesi sağlamak doğru olandır.
ilk gün kakası normale döndü(olması gerektiği forma) ancak 2. günün 2. yarısından sonra falan böyle olduSulphamezatine alıp kullanmayı deneyin. 3 gün verin her gün bir damla suya koyup tazeleyin. 3 gün sonra dışkı fotosu atın bakalım.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.