kuşum yumurtlicakmi https://hizliresim.com/3vvaavi
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
dışkı büyüme yok ama gecenlerde yuvaya girmisti su aralar sadece girişi kemiriyo.okulda olduğumdan öğlen napiyor bilmiyorumm4hmuto1, Hoş geldiniz, dışkı büyümesi başladı mı yuvaya ilgi alaka nasıl
tamam evde net bisiler atarimm4hmuto1, Anladım inşâAllah süreç güzel geçer ve sağlıklı yavrularınız olur yine net bir kaç resim yüklerseniz iyi olur dışkı resim ve kuşların
kuyrugu biraz hızlı sallaniyo.onun haricinde yuvaya giriyomu bilmiyorum ama kapisini kemiriyo.tabandaki gazeteyide kemiriyolarm4hmuto1, Anladım inşâAllah süreç güzel geçer ve sağlıklı yavrularınız olur yine net bir kaç resim yüklerseniz iyi olur dışkı resim ve kuşların
yuvaya girmiyo naomam gerekm4hmuto1, Anladım inşâAllah süreç güzel geçer ve sağlıklı yavrularınız olur yine net bir kaç resim yüklerseniz iyi olur dışkı resim ve kuşların
yuvaya girmiyom4hmuto1, Anladım inşâAllah süreç güzel geçer ve sağlıklı yavrularınız olur yine net bir kaç resim yüklerseniz iyi olur dışkı resim ve kuşların
hâlâ yumurtlamadi 2 haftadan cok oldu.erkek yuvayi kontrol falan ediyo ama disi girmiyo.kuyruk dusmesi var, başka hangi sebeplerden kuyruk duser.Sagligi gayet yerindem4hmuto1, Sabırla beklemekten başka bir çare yok
kafes sade,diskinda büyüme yok ve evde ucurmuyorumm4hmuto1, Bir kafes zeminin den dışkı resmi yüklermisiniz, kuşların genel kafesini bir de.
Kuşları evin içinde uçuruyormusunuz ?
https://streamable.com/jakujw kusun duanki durumu boyle,bazilari ilk yumurtası 18-20 gunu buluyo dedim4hmuto1, Bir kafes zeminin den dışkı resmi yüklermisiniz, kuşların genel kafesini bir de.
Kuşları evin içinde uçuruyormusunuz ?
bend öyle dusunuyorum fakat yumurta belirtileride gösteriyor, son 3 haftadir boyle kuyrugum4hmuto1, Bu kuşta yumurtadan ziyade kuyruk sokumunda bir problem var gibi diğer arkadaşlarda bakacaktır
arada kuyrugunu normale ceviriyo bence bi sıkıntı yokbend öyle dusunuyorum fakat yumurta belirtileride gösteriyor, son 3 haftadir boyle kuyrugu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.