Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Hasta Mı Oldu?

luin

İspinoz Üye
Muhabbet kuşum Erkek yavru.her hafta vitaminini darısını veriyorum.Ama 2-3gündür dışkısı bu şekilde.Şuan tüy dökümünde sanırım.Gayet hareketli oyuncu hiçbir sorunu yok ama birazcık sulu yapıyor.Bazen de yine bu şekilde sulu ama biraz daha sarı halini yapıyor neden olabilir?
IMG20230823151107.jpg

luin

İspinoz Üye
Muhabbet kuşum Erkek yavru.her hafta vitaminini darısını veriyorum.Ama 2-3gündür dışkısı bu şekilde.Şuan tüy dökümünde sanırım.Gayet hareketli oyuncu hiçbir sorunu yok ama birazcık sulu yapıyor.Bazen de yine bu şekilde sulu ama biraz daha sarı halini yapıyor neden olabilir? Ekli dosyayı görüntüle 1166
Kafesin içerisindekiler de bu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG20230823152713.jpg
    IMG20230823152713.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 5

Taha

Admin
Merhaba aramıza hoşgeldiniz kullandığınız vitamin nedir ve nasıl kullanıyorsunuz

Ronay

Site Kurucusu

Bu konuya bakarak rahatlıkla atabilirsiniz.

Taha

Admin
Dışkı çok düzgün değil. Sindirim sebebiyle de olabilir tuyde olması sebebiyle de olabilir. Hastalıktan emin olamadım üstadlar da dönüş yapacaktır