Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Kuşum Isırmaya Başladı Ve Benden Korkuyo Yardım Edin Lütfen

Tayfun48

İspinoz Üye
Merhaba bende 2 tane muhabbet kuşu var erkek nane dişi limon erkek olan hiç ısırmıyodu önceden çok uysaldı ama bu sıra ısırmaya başladı baya ve benden kaçmaya başladı dün fark ettim ısırmaya çalıştı parmağımı bu günde baya ısırıyo hatta elimde yara var orayı ısırdı kafesten alırken bende reflex ile elimi çektim kafese çarptı şimdi baya titriyo beni görünce korkuyo düzelir mi yada eskisi gibi olur mu yine uysal tatlı ısınmayan haline döner mi :/

Ronay

Site Kurucusu
Bakın güven önemlidir. Kuşun güvenini kazanmalısınız ayrıca iki kuş var ise eğitim daha zordur. Atığım linklerden makaleleri okuyun.

Tayfun48

İspinoz Üye
Bakın güven önemlidir. Kuşun güvenini kazanmalısınız ayrıca iki kuş var ise eğitim daha zordur. Atığım linklerden makaleleri okuyun.

Elimi ısırıyorken yem kustu sonra dedim acaba ısırmak amacıyla değilde başka bir amaçla mı yapıypr yani ısırmak istese parçalar baya eaki kuşumdan ve limondan biliyorum zaten ama bu aanki ısırmak için ısırmıyo gibi video çektim 40 sn falan müsait olduğunuzda izleyip düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim 😊

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ronay

Site Kurucusu
Hocam bu tam bir ısırma değil, kuşlar meraklı hayvanlar ellinizle sizle böyle iletişim kuruyor.

İpek..s

Moderator
Merhaba kuşunuz oyun oynuyor kur yapıyor bence sorun yok5 gayret hareketli bir kuş maşallah