Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Kusuyor

beck

İspinoz Üye
1 hafta önce kuşum hasta olduğu için soru sormuştum. Durumu iyiye gitti. Şuan isal ve probiyatik takviyesi alıyor. 6 gündür antibiyorik kullanıyorum. Kuşum canlamaya tekrardan başladı, ötmeye başladı lakin kafesten çıkardığımızda boyunun aşağı yukarı hareket yaparak kusuyor. Kuşun iştahında hiç sıkıntı yok ama yediğini kusuyo tekrar yiyor. Ne yapmam lazım

beck

İspinoz Üye
1 hafta önce kuşum hasta olduğu için soru sormuştum. Durumu iyiye gitti. Şuan isal ve probiyatik takviyesi alıyor. 6 gündür antibiyorik kullanıyorum. Kuşum canlamaya tekrardan başladı, ötmeye başladı lakin kafesten çıkardığımızda boyunun aşağı yukarı hareket yaparak kusuyor. Kuşun iştahında hiç sıkıntı yok ama yediğini kusuyo tekrar yiyor. Ne yapmam lazım
Sultan papağanı kendisi hastalığı sürecinde kilo kaybı yaşadı

Taha

Yönetici
tedavi süresince çok enerji harcamaması için mümkünse kafesten çıkarmayın. aspur ve dal darı gibi tohumlar verin