🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Yeni yapmasını bekliyorum da yapar yapmaz atıyorumSorunun hava kesesi veya kursak kaynaklı olduğunu düünüyorum ama bir dışkı fotosu ekler misiniz?
https://hizliresim.com/sy176k0 yaptıSorunun hava kesesi veya kursak kaynaklı olduğunu düünüyorum ama bir dışkı fotosu ekler misiniz?
Tabii eklerim dün akşam boyle oldu birden gayet normaldi öncesinde dışarıda uçuyorlardı neşe iyiydiBir kaç saat sonra bir daha ekler misiniz? Bir enfeksiyon görülüyor ama emin olmak istedim. İştahı nasıl ? Ne zamandır bu durumda ?
İyot içerikli takviyelerim yok vitamin olması açısından bir damla limon damlatiyorum sularına c vitamini de veriyorum. Genel beslenme olarak da haşlanmış yumurta veriyorum dün akşamdan beri boğazında şişlik varKuşa iyot içerikli bir takviye yapıyor musunuz ? Genel besleme diyetiniz nedir bilgi verir misiniz..
Tamam ben hemen almaya gidiyorumŞimdi sizin ilk yapmanız gereken, kursak mantarı tedavisi, eczaneden mikostatin alıp her gün bir damla ağıza damlatın 3 gün sonra dışkı fotosu atın bize. Şimdilik enteobac alın dursun.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.