Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Rainbow Mutasyonu Mu??

Kuşperest

İspinoz Üye
Merhabalar değerli hobi arkadaşlarım. Bir hafta önce yerel bir petshoptan normal piyasa değerinde bir aylık bir muhabbet kuşu aldım. Rengini ve davranışlarını beğenerek almıştım. Biraz araştırmam üzerine kuşumun rainbow mutasyonu olabileceğini fark ettim. Resmini aşağıda paylaşıyorum, acaba kuşum bir rainbow mu ve öyleyse piyasa değeri nedir? (kesinlikle satmayı düşünmüyorum bu arada) Konuya hakim olan hobi arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

Herkese keyifli hobiler dilerim.
IMG_20241102_125455.jpg
IMG_20241030_212236.jpg
IMG_20241031_140851.jpg
IMG_20241101_234542.jpg

Ronay

Yönetici
Bu kuşu piyasada daha çok painted olarak isimlendirilir ama gerçekte rainbow bir çok özelliğini kapsamakta o yüzden bizler daha çok rainbow çalışma kuşu olarak kullanabiliyoruz. Kanat desenleri çok belirgin gerçekte mutasyonu yellowface Opal bir kuş. Yapılması gereken silik kuşlarla çalışmak inolar gibi.

Kuşperest

İspinoz Üye
Bu kuşu piyasada daha çok painted olarak isimlendirilir ama gerçekte rainbow bir çok özelliğini kapsamakta o yüzden bizler daha çok rainbow çalışma kuşu olarak kullanabiliyoruz. Kanat desenleri çok belirgin gerçekte mutasyonu yellowface Opal bir kuş. Yapılması gereken silik kuşlarla çalışmak inolar gibi.
Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle.
Inolarla çalışarak ne renk kuşlar elde edebilirim acaba, rainbow mu? Bir de satmayı düşünmüyorum dediğim gibi ama bu kuşun piyasa değeri nedir acaba, bir fikriniz var mı?