Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Sabah Kaçtı Akşam Yakaladık Ama Yorgun.

fth_t17

İspinoz Üye
Muhabbet kuşum sabah 8 saatlerinde kaçtı l. Aksam 18.00 da bir çocuk tesadüfen yakaladı ve elinde gördüm aldım. Ama o kadar hırpalanmış ki yemek yiyecek mecali yok. Gözleri kısık tüyleri kabarık ve yerde duruyor. Biraz su icti şu an kafes tabanında duruyor ne yapmam gerek acil yardım.

fth_t17

İspinoz Üye
Malesef ki biricik kuşum gece elimde can verdi. Dal darı, aspur falan her şeyi vardı çok az yedi. Onun acı çekmesi beni parçaladı zaten. Bir anda nefes almakta zorlanmaya başladı zaten gövdesinde yara vardı kurumuştu ama enfeksiyon kaptı mı bilemiyorum. Çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok.. Temmuzda 7 yaşında ki babası öldü şimdi de biricik Babuli'm.. öyle bir kuştu ki sanki ailemizden biriymiş gibi bakiyorduk. Keşke ihmale yer vermeseydik.

Ekli dosyalar

• IMG_20241011_021216.jpg
    IMG_20241011_021216.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 21

Ronay

Yönetici
Çok ama çok geçmiş olsun. Bu durumlar çok üzüntülü geçebiliyor. Yapabileceğimiz bir şey varsa buradayız.

fth_t17

İspinoz Üye
Geri dönüş ve baş sağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum, hâlâ yokluğunu unutup evde kafes arıyorum ama alışmak zorundayız ailecek. Sadece dişisi kalmıştı onu da tanıdığım bir üretici arkadaşıma verdim. Maviş ve Babuli'den sonra kuş bakasım gelmiyor açıkçası.Mavis ilk geldiğinde 15 yasinda idim. Dediğim gibi kuştan çok fazlasıydı onlar. Sizde öyle düşünüyorsunuzdur elbette. Büyük bir panik ile gruptan yardim almak adına üye oldum ama olacakmış artık elden bir şey gelmedi.. Hepinize teşekkür ederim tekrar.🙋🏻‍♂️