Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Kuşum Ses Çıkartarak Nefes Alıyor

Hasta evcillee.

tahaselim

Forpus Üye
Merhaba arkadaşlar bugün yeni kuş aldım eve geldiğimde nefes alırken ses çıkarttığını farkettim. Çektiğim video sesi almamış. Kuş balkondaydı ve Ankara son haftalarda geceleri epey serin oluyor. Yardımcı olur musunuz?

limonfıstık

Mubiş Üye
Merhaba arkadaşlar bugün yeni kuş aldım eve geldiğimde nefes alırken ses çıkarttığını farkettim. Çektiğim video sesi almamış. Kuş balkondaydı ve Ankara son haftalarda geceleri epey serin oluyor. Yardımcı olur musunuz?

Kuşunuz üşütmüş. Solunum yolunda enfeksiyon var antibiyotik kullanması lazım. Kanatlı uzmanına götürün

İpek..s

Yönetici
Merhaba güncel dışkı resmini görebilir miyiz ? Daha sessiz bir ortamda çıkardığı sesi kayda alamaya çalışın tekrardan bakalım dediğini gibi videodan pek birşey anlaşılmiyor

Süleyman E.

Yönetici
Kuş ortama yeni geldiği için stres yapmış vitamin takviyesi verin haftada bir gün biraz ortama alışsın dışkı resmi görmeden antibiyotik verilmesi yanlış olur