Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Sindirim Sorunu Yaşıyor ?

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldin
Kuşunuzun şuan ki beslenme düzeni nasıl ve hangisi takviyeleri kullanıyorsunuz kullandığınız yemin içeriği nedir kuş kumu kullanıyor musunuz?

muhabbbett

Forpus Üye
Merhaba aramıza hoşgeldin
Kuşunuzun şuan ki beslenme düzeni nasıl ve hangisi takviyeleri kullanıyorsunuz kullandığınız yemin içeriği nedir kuş kumu kullanıyor musunuz?
Sebze ,yumurta veriyorum.Versela laga prestige yem kullanıyorum.Aspur veriyorum.
Kafesinde grit kum ,kalamar kemiği ,gaga tası var.
Probiyotik rothfriend entrobac kullanıyorum
Bt amin forte kullanıyorum

İpek..s

Yönetici
Öncelikle şuan sorun geçmiş görünüyor bir süre farklı besinler vermeyin yemi ise ak darı vermeye özen gösterin kızıl darınin sindirimi zor olabiliyor bazen
Kalamar kemiği tüketiyor mu?
Açıkçası dışkıda yemim bir vok sebebi olabilir bir sene boyunca her kulukcada dişi kuşumun dışkısında yem oluyordu sebebini bulamadım sağlıklı kulukcasi sorunsuz geçen bir disiydi arkadaşlar da yorum yapacaktır

muhabbbett

Forpus Üye
Öncelikle şuan sorun geçmiş görünüyor bir süre farklı besinler vermeyin yemi ise ak darı vermeye özen gösterin kızıl darınin sindirimi zor olabiliyor bazen
Kalamar kemiği tüketiyor mu?
Açıkçası dışkıda yemim bir vok sebebi olabilir bir sene boyunca her kulukcada dişi kuşumun dışkısında yem oluyordu sebebini bulamadım sağlıklı kulukcasi sorunsuz geçen bir disiydi arkadaşlar da yorum yapacaktır
Kalamar kemiği var ama çok yediğini görmedim emin olamadigim için şu aralar yemine kazıyarak katıyorum bu arada iki kuşum var diğerinde böyle bir problem yok.Az önce baktığımda kursak genişletme hareketi yapıyordu kusucak gibi ama kusmuyor.

İpek..s

Yönetici
Kalamar kemiği var ama çok yediğini görmedim emin olamadigim için şu aralar yemine kazıyarak katıyorum bu arada iki kuşum var diğerinde böyle bir problem yok.Az önce baktığımda kursak genişletme hareketi yapıyordu kusucak gibi ama kusmuyor.
O hareketi Sürekli yapıyor ise sorun arada yaparlar değdiğiniz gibi kuşunuzu görebilir miyiz? Tünek üzerinde 30 Saniye olacak şekilde video