Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Tıksırma Şeklinde Sesler Çıkartıyor Bu Ataklar Halinde Oluyor Kusma Şeklinde Hareketler Yapıp Yem Çıkartıyor Bu Geceleride Olmaya Başladı.

paşakuşum

İspinoz Üye
Merhaba bana akıl verin ne olur ne yapmam gerekiyor kuşum gün içinde aralıklarla ama sık sık aksırma tıksırma şeklinde sesler çıkarıyor ve sürekli olmasa da ardından kusma yani yem çıkartıyor bunu geceleri de yapmaya başladı enerjisi yerinde hareketli iştahı da yerinde oynuyor uçuyor konuşuyor hiçbir sıkıntı yok fakat ataklar halinde anlam veremediğim bu sesi çıkarıyor hapşırma gibi de tıkanıyor gibi de anlayamıyorum ne yapmam lazım ne olur bana cevap verirseniz çok sevinirim durumum da yok çevremde kuşlarla ilgilenen bir veteriner var mı bilmiyorum ücretleri nedir onu da karşılayacak durumum şu anda yok şaşırdım kaldım çok da üzülüyorum.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.