Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Kuşum tıskırarak yediği yemleri kusuyor.

Hasta evcillee.

alex-

Forpus Üye
Merhaba,

Krem rengi olan kuşum yediği yemleri kusuyor. Elime aldım göğüsünde bir şişlik veya morluk yok sebebi nedir acaba. Kafeste yuvalık takılı yuva hazırlığı yapıyor onla alakalı bir şey mi acaba. Kusmayı bir kez daha yapmıştı ama önemsememiştim. İkinci defa olunca endişelendim. Bu gün yumurta maması ile biraz havuç verdim ama havucun suyunu sıkmadım. Acaba neyi vardır yardımcı olur musunuz?

Kustugu yem salya filan yok sadece yediği yem.

IMG_20230527_210255.jpg

Hastalık Kuşum tıskırarak yediği yemleri kusuyor.

Dışkı da sorun Yok bana göre kusma durumu bazen uçuş sonrasında olabilen bir durum gözlem yapınız. Tekrar ederse kursak sorunu olarak düşünülebilinir.
Morluk yok demişsiniz kusma sorunu olan kuşlarda morluk vs. Gözlemlenen bir durum değil durumdan haberdar ediniz geçmiş olsun

Ronay

Yönetici
Merhabalar, foto var mı morluk yerin ? ayrıca bir yeni dışkı fotosu atar mısın ?

İpek..s

Yönetici
Dışkı da sorun Yok bana göre kusma durumu bazen uçuş sonrasında olabilen bir durum gözlem yapınız. Tekrar ederse kursak sorunu olarak düşünülebilinir.
Morluk yok demişsiniz kusma sorunu olan kuşlarda morluk vs. Gözlemlenen bir durum değil durumdan haberdar ediniz geçmiş olsun

Son düzenleme:
Çözüm

alex-

Forpus Üye

Gerekeni İpek hanım söylemiş. Olabilir bazen kızgınlıkta uçmada bazen bayat yemlerden vs vs sağlıklı dışkı iştahı da iyi ise sorun yok.

Teşekkür ederim. Kafeste kuş kumumuz yok olması kesinlikle gerekiyor mu? Bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz?

Ronay

Yönetici
Kum önemlidir. Kum hakkındaki yazıyı okuyunuz.

alex-

Forpus Üye
Kum önemlidir. Kum hakkındaki yazıyı okuyunuz.

Çok teşekkür ederim.

Taha

Yönetici
Aramıza hoşgeldiniz. Üstadlar gerekeni söylemiş. Bende ciddi bir sorun göremedim. Uçuş, kur ya da kum kullanılmaması sebebi olabilir