Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Tüy Döküyor Halsiz Ve Ishal Oldu

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
Kuşuma 3 4 gün önce multivit verdim suyuna 10 damla damlattım kafesini 1 haftada 1 2 defa temizliyorum klimalı ortamda üstünü örtüyorum kafesin ama sürekli uykusu ve aşırı tüy dökmesi var 3 hafta önce eşini kaybetti stresten olabilirmi suyuna elma sirkesi koydum 2 4 damla

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
İshali böyle ve kahverengi dışkıda var sanırım daha dün değistirdim altını
InShot_20240816_151643235.jpg

ACİLYARDİM

İspinoz Üye
Dışkı problemli. Kuşunuza klimanın hava akımı direkt üzerine geliyor mu? Kuşunuzun resmini de atabilir misiniz?
Yok çok kuytu bir yerde ve üstü örtülü klima direkt ona gelmiyor çok kuytu ve aşağıda çok fazla tüy döküyo ondan dolayı olabilirmi ishali bir de bazı youtube kanallarında elma sirkesi iyi geliyo diyolar ondan dolayı verdim Multivit ve multisol var hangisini koyabilirim sirke yerine

limonfıstık

Mubiş Üye
Yok çok kuytu bir yerde ve üstü örtülü klima direkt ona gelmiyor çok kuytu ve aşağıda çok fazla tüy döküyo ondan dolayı olabilirmi ishali bir de bazı youtube kanallarında elma sirkesi iyi geliyo diyolar ondan dolayı verdim Multivit ve multisol var hangisini koyabilirim sirke yerine
Benim size tavsiyem BT amin Forte temin edin, internet üzerinden alınıyor. Ben kuşlarımda b vitamini olarak onu kullanıyorum. Multivitamin olarak da gervit w tavsiye ederim 👍 Yine o da internet üzerinden alınır. Bir de entrobac probiyotik de alın. O da internet üzerinden alınıyor 🙂