Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Yediklerini Sindirememiş Gibi Sesler Çıkarıyor

kerem

İspinoz Üye
Kuşum Hasta Gibi Ve Yediğini Içtiğini Sindirememiş Gibi Davranıyor Sürekli Nefes Sesleri Ve Zorlanma Sesleri Çıkarıyor. Sürekli Su Içiyor Aralıksız. Sorun nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ronay

Yönetici
Başlığı düzenledim. Durumun bir videosu ve dışkı fotosu atar mısınız? İştahı ve hareketliliği nasıl? Videoyu linke bakarak atabilirsiniz.

kerem

İspinoz Üye
Başlığı düzenledim. Durumun bir videosu ve dışkı fotosu atar mısınız? İştahı ve hareketliliği nasıl? Videoyu linke bakarak atabilirsiniz.

İstediği zaman uçabiliyor hızlıca harekwt ediyor ötüyor ama durum böyle. belki bulaşıcıdır diye erkek kuşu küçük kafese koydum ikisini ayırdım

İpek..s

Yönetici
Merhaba güncel dışkı resmini görebilir miyiz temiz peçete üzerinde olacak şekilde
Solunum problemi var gibi yem harici birşey yedi mi boğazına Bir cisim de kaçmış olabilir bana o ihtilali de getirdi ne zamandır bu durumda

kerem

İspinoz Üye
Merhaba güncel dışkı resmini görebilir miyiz temiz peçete üzerinde olacak şekilde
Solunum problemi var gibi yem harici birşey yedi mi boğazına Bir cisim de kaçmış olabilir bana o ihtilali de getirdi ne zamandır bu durumda
Dışkısı böyle, yani yem harici hiçbir şey yedirmedim bi kaç gündür böyle

Ekli dosyalar

• 17201700038075127322309876460747.jpg
    17201700038075127322309876460747.jpg
    540.1 KB · Görüntüleme: 2