Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Küşüm Yumurtlarmı

şükrü

İspinoz Üye
İyi gunler Sultan papağanım çifleşirken gordum gunsaydım bugunleberaber 12 gün oldu yuvaya koydüğüm talaşı sürekli eşeliyor yuvaya girip girip çıkıyor erkek surekli otuyor yuvada bazen buyuk dışkı gorum kaçgunsonra tahmini yumurtlama başlar bir de kızıstırma ilacı veryorum nezaman vermeyi kesim 12 saate sularını deyiştiriyorum

Taha

Yönetici
İyi gunler Sultan papağanım çifleşirken gordum gunsaydım bugunleberaber 12 gün oldu yuvaya koydüğüm talaşı sürekli eşeliyor yuvaya girip girip çıkıyor erkek surekli otuyor yuvada bazen buyuk dışkı gorum kaçgunsonra tahmini yumurtlama başlar bir de kızıstırma ilacı veryorum nezaman vermeyi kesim 12 saate sularını deyiştiriyorum
Çiftleşmeyi 1-2 gün daha gozlemleyin ciftlesmelerin basladigindan eminseniz kızıştırıcıyı kesin

şükrü

İspinoz Üye

Ekli dosyalar

• IMG_20240213_224620.jpg
    IMG_20240213_224620.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20240213_224559.jpg
    IMG_20240213_224559.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 7

Taha

Yönetici
Aşağıda görünen dışkılarada bakacak olursak yumurta belirtisi göremedim şuan için