Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşuma Dr.power Vitaminleri Kullanıyorum?

Soru Kuşuma Dr.power Vitaminleri Kullanıyorum?

Merhabalar aramıza hoşgeldiniz
Bende duymadım size tavsiyem bilindik wep.sitesinden bilindik ve işe yarar ürünler almanız
Verselelaga röhnfried markalar olabilir
Teşekkürler o markadan alıcam evet bilgilendirdiler,sormak istediğim başka konu ise kuşumun gagası uzun gibi ne zaman baksam kursağı şişik değil ve zayıf acaba sizde bir baksanız yorumunuzu çok önemsiyorum (yeşil olan)

İpek..s

Yönetici
Bende duymadım size tavsiyem bilindik wep.sitesinden bilindik ve işe yarar ürünler almanız

defne s.

İspinoz Üye
Teşekkürler o markadan alıcam evet bilgilendirdiler,sormak istediğim başka konu ise kuşumun gagası uzun gibi ne zaman baksam kursağı şişik değil ve zayıf acaba sizde bir baksanız yorumunuzu çok önemsiyorum (yeşil olan)

Ekli dosyalar

• IMG_20241213_121449.jpg
    IMG_20241213_121449.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20241214_002021.jpg
    IMG_20241214_002021.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 3
Çözüm

İpek..s

Yönetici
Gaga taşı kullanıyor muydu tüneyi tahta mıydı normal bir uzama olarak görünüyor pek bir sorun göremedim burada da hafif bir isimden kesim iyi olurdu yeteri kadar beslenmiyor olabilir daldırı ve aspuru verebilirsiniz yani tohumu varsa ondan da ekleyin mutlaka yeme ve enerji verir

defne s.

İspinoz Üye
Herşeyleri var. Gaga taşını yemiyor kalamar kemiğini çok ısırıyor onun dışında dal darıyı maşallah çok seviyor aspur yemi de var. Tünelleri odundan yapıldı