🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler o markadan alıcam evet bilgilendirdiler,sormak istediğim başka konu ise kuşumun gagası uzun gibi ne zaman baksam kursağı şişik değil ve zayıf acaba sizde bir baksanız yorumunuzu çok önemsiyorum (yeşil olan)
Teşekkürler o markadan alıcam evet bilgilendirdiler,sormak istediğim başka konu ise kuşumun gagası uzun gibi ne zaman baksam kursağı şişik değil ve zayıf acaba sizde bir baksanız yorumunuzu çok önemsiyorum (yeşil olan)
Gaga taşı kullanıyor muydu tüneyi tahta mıydı normal bir uzama olarak görünüyor pek bir sorun göremedim burada da hafif bir isimden kesim iyi olurdu yeteri kadar beslenmiyor olabilir daldırı ve aspuru verebilirsiniz yani tohumu varsa ondan da ekleyin mutlaka yeme ve enerji verir
Herşeyleri var. Gaga taşını yemiyor kalamar kemiğini çok ısırıyor onun dışında dal darıyı maşallah çok seviyor aspur yemi de var. Tünelleri odundan yapıldı