Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşumda Sallabaş Hastalığı Mı Var

büşra y

İspinoz Üye
merhabalar, bugün kusum çok fazla ve ince sesli ötmesiyle uyandım. erkek bir kuş ve normalde sabahları ya kur sesi çıkarır, en fazla güneşi görünce bağırır. farklı ve durmadan ötünce veterinere götürdük. soğuk algınlığı deyip antibiyatik verdi. galiba ismi berika. saat 6 da hiçbir şeyi yok, kardeşim evden çıkarken yemini değiştiriyorlar yemini de güzelce yemiş, saat 8 oluyor ötmesiyle uyanıyorum. sabah ne olduğunu tam anlayamamıştık, vetten döndüğümüzde tik gibi şeyler farkettik. şu anda tünekte duramıyor. kafasına vikliyo, sağa yatırıp sol kanadını acıp duruyor bunu tik seklinde yapıyor. yem kırabilicek halde değil. ne yapmamız lazım yadımcı olun. şu anda kafa sallama hareketini yapıyor ikide bir. https://streamable.com/hi5z76
sabahki videosu vetten geldikten sonra çekmiştim 9 civarı. normalde kafesi bu değil vete giderken taşıma çantası kullandık
sabah 3 damla antibiyotikten vermiştik, birde sanki yemek yemek istidiyo başına gidiyo yemin ama tikini bir türlü durduramadığı için yiyemiyo

Ronay

Yönetici
Bir dışkı fotosu atar mısınız? Ben nörolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Sinir sistemi sorunu gibi.