Merhabalar Kuşum yaklaşık 10 yaşında ve benim için ozel bir yeri vardir. Son zamanlarda sağlığı 4-5 ay içinde kötüleşti Önce sadece biraz halsizdi fazla uyuyordu çok yemiyor gibiydi ama gün geçtikçe nefes alışverişi değişmeye başladı Hırıltılı sesler çıkarıyor özellikle geceleri zor nefes alıyor gibi oluyor ve bu sesi duymak beni perişan ediyor Bazen sanki boğuluyormuş gibi ağzını açıp kapatıyor dışkısı da bozuldu sıvı ve yapışkan bir hale geldi kahverengi Veterinere götürdüğümde antibiyotik verildi bir süre toparladı gibi oldu ama şimdi yeniden kötüleşti Yazlıktayız ve en yakın veteriner oldukça uzakta gece olduğundan dolayı da kimseye ulaşamıyorum Bugün ilk defa uzun süre uçabildi sabah disari cikardigimda yeniden özgürlüğünü hissettiği anda çok heyecanlandı heryere uçtu çünkü hastayken uçamiyordu ama uçuş sonrası aşırı yoruldu ve kötüleşti Şu an kafesinde hareketsiz ve gözümün önünde yavaşça nefes almaya çalışıyor Bazen kriz gibi anlar yaşıyor vücudu geriliyor ve duraksıyor elimden hiçbir şey gelmemesi beni mahvediyor Çok korkuyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum Onu kaybetmek istemiyorum ne olur daha önce böyle bir şey yaşayan biri varsa yardım edin sadece yaşamasını istiyorum