🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam, muhabbet kusuma hergün olmak üzere telefondan konusan muhabbet kuslari aciyorum, ve az önce sanki babacik diye mirildandi. Ne kadarda ögrenebilir ve ne hangi saatlerde dinletebilirim?
Selam, muhabbet kusuma hergün olmak üzere telefondan konusan muhabbet kuslari aciyorum, ve az önce sanki babacik diye mirildandi. Ne kadarda ögrenebilir ve ne hangi saatlerde dinletebilirim?
Değil ama sizin ilk başlarda 1-2 kelime ile üzerinde durmanız daha iyi sonuç verecektir. Forumdaki makaleri okuyun muhakkak. Günde 2-3 defa 10-15 dakikalık tekrarlar yapıp ilgilenmeniz süreci hızlandırır.
Değil ama sizin ilk başlarda 1-2 kelime ile üzerinde durmanız daha iyi sonuç verecektir. Forumdaki makaleri okuyun muhakkak. Günde 2-3 defa 10-15 dakikalık tekrarlar yapıp ilgilenmeniz süreci hızlandırır.
Merhaba, diğer arkadaşlaırızında dediği gibi kuşun karakterine bağlı bir durum.Ama sizin ona olan ilginiz sevginiz ve davranışlarınız en şımarık agresif kuşu bile istediğiniz kıvama getirir.Öncelikle telefonda açtığınız kuş seslerini değil bunu şu şekilde yapın eğerki kendiniz devamlı kuşun yanına oturup konuşamıyorsanız kendi sesinizi kayıt edin sizin sesinizi dinlesin siz ses tonunuzu kafasında kayıt eder ve siz ne şekilde ona sesleniyorsanız kuşta aynı sizin ses tonunuzdan konuşur.Öncelikle onun daha hızlı algılayabileceği kelimer kullanın cicikuş ile başlayın babacık babacık kuşum gibi sevdiği gibi basit kelimeler daha hızlı kavrar ve farklı farklı şeyler söylemyin kafası karışmasın.Eğer kuşta bu duruma yatkın ise sizi devamlı dinlicek eğer evcil bir kuş ise ağzınızın içine kadar girecektir dinlemek için.