Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşumun Ayakları Soğuk

sude

İspinoz Üye
merhaba bir hafta once yeni bir muhabbet kusu sahiplendik 1 yasinda diye dusunuyorum disi. normalde ayaklari sicak olur bugun sabahtan beri ayaklari soguk eskisi gibi neseli degil sinirli ve ilk kez bugun ogleden sonra kafasini arkaya cevirip tuneginde bekliyo gozleri kapali degil sebebini anlayamadim ama cok korkuyorum bilen birisi nedenini yazabilir mi

Süleyman E.

Yönetici
Hoş geldiniz bir kaç resim ekleyebilirmisiniz dışkı resmi de olursa çok iyi olur. Cereyanda vs kaldı mı acaba havalar çok değişiyor ve sıcak gidiyor

Süleyman E.

Yönetici

Ekleyeceğiniz resimlerin ekran resmini alıp eklerseniz daha kolay olacaktır

sude

İspinoz Üye
Hoş geldiniz bir kaç resim ekleyebilirmisiniz dışkı resmi de olursa çok iyi olur. Cereyanda vs kaldı mı acaba havalar çok değişiyor ve sıcak gidiyor
kafesin dibinde ufak öbekler halinde tüyler gördüm daha önce yoktu yeni temizledim çünkü ama kendi yoluyor olabilir mi acaba tüy dökme mevsimleri nasıl oluyor onu da pek bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240611_155005_Gallery.jpg
    Screenshot_20240611_155005_Gallery.jpg
    830.1 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20240611_155011_Gallery.jpg
    Screenshot_20240611_155011_Gallery.jpg
    1,003.9 KB · Görüntüleme: 7

Süleyman E.

Yönetici
Dışkı da biraz sıkıntı var gibi, ama şöyle bir durumda yazın çok oluyor kuş tüye giremiyor ve bu fark edilmiyor içeriden içeriye eriyor siz bir elinize alın sırt kısımlarına elinizi sürün tüyler dökülüyor mu bir bakın Ronay Ronay hocam da bakacaktır dışkı yorumu için

sude

İspinoz Üye
bahsettiğim tüyler bu şekilde ben dokunduğumda tüy dökülmedi veterinere götürmek için de aracım yok kendim gidip soracağım birazdan eğer görmek isterlerse bir yolunu bulmaya çalışacağım çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240611_160503_Gallery.jpg
    Screenshot_20240611_160503_Gallery.jpg
    593.8 KB · Görüntüleme: 3

Ronay

Yönetici
Bağırsak sorunu var. Hafif antibiyotik tedavisi sonra probiyotik ve B12 vitamini desteklemesi yapılmalı. Ortam sıcaklığı kaç derece? İştahı nasıl?

sude

İspinoz Üye
Bağırsak sorunu var. Hafif antibiyotik tedavisi sonra probiyotik ve B12 vitamini desteklemesi yapılmalı. Ortam sıcaklığı kaç derece?
soguk degil normal oda sicakligi bazen hava daha sicak olunca artiyo ama asiri bir sicakta kalmadi hic yemlerini de guzel yiyor ama iki gundur sulugundan hic su azalmadi

Ronay

Yönetici
Bağırsak sorunu var. Hafif antibiyotik tedavisi sonra probiyotik ve B12 vitamini desteklemesi yapılmalı. Ortam sıcaklığı kaç derece? İştahı nasıl?

Neo terramycin toz ilaç alıp 3 gün kullanın. Sonra probiyotik suyuna katın ard arda 2 gün suyu tazeleyip. Sıcak günlerde banyo verin. (Sakın siz yıkamayın, bol su dolu kaplar kullanmayın.)