🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kağıdın altı renkliymiş o dışkıda sorun yok ilk baktığımda anlamamıştım siz şu dışkılara bakar mısınız bana değişik geldi az önceki attığım içinde özür dilerim
Hocam kağıdın altı renkliymiş o dışkıda sorun yok ilk baktığımda anlamamıştım siz şu dışkılara bakar mısınız bana değişik geldi az önceki attığım içinde özür dilerim Ekli dosyayı görüntüle 2321
Dün yumurta maması içinde haşlanmış yumurta beyazı ( sarısının içi tam pişmemişti ) havuç ve olmazsa olmaz ıspanak verdim bu resmi attıktan sonra altlarını temizledim şimdiki bu şekilde
Birkaç gün yem ve su dışında bir şey vermeyin bakalım. Bazen sebzeyi fazla kaçırınca dışkıdaki su miktarı artıyor. Suyuna varsa mercimek kadar probiyotik ekleyin yoksa da 1-2 damla yoğurt suyu katın. Son attıklarınız düzelmiş gibi.
Aşırı bir bozukluk yok yediklerine bağlı olarak olabilir. 3 gün yem su dışı birşey vermeyin htchaticeonem9 hanımın dediği gibi varsa elinizde probiyotikte kullanın tekrar bakalım