Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşumun Dışkısında Yem Var

zeynepasaf2022

Forpus Üye
Merhaba kuşum 2 aylık son 4-5 gündür diskisinda yem var incelemek için 2 saat yem vermedim her dışkıda yem oranı azaldı en son hiç yem yoktu sonra yemek verdim tekrar başladı günde su ictikten sonra genellikle kusuyor kusmadinda bir tane yem çıkıyor biraz kuş kumu verdim ama düzelmedi kuş kumu etkisini geç mi gösteriyor ? İlaç alma imkanım yok evde ne yapabilirim daldarisi yemiyor 1 hafta önce göz nezlesi oldu göz kremi kullandık geçti .ne yapmalıyım ?

limonfıstık

Mubiş Üye
Merhaba kuşum 2 aylık son 4-5 gündür diskisinda yem var incelemek için 2 saat yem vermedim her dışkıda yem oranı azaldı en son hiç yem yoktu sonra yemek verdim tekrar başladı günde su ictikten sonra genellikle kusuyor kusmadinda bir tane yem çıkıyor biraz kuş kumu verdim ama düzelmedi kuş kumu etkisini geç mi gösteriyor ? İlaç alma imkanım yok evde ne yapabilirim daldarisi yemiyor 1 hafta önce göz nezlesi oldu göz kremi kullandık geçti .ne yapmalıyım ?
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı dışkı resimlerini paylaşır mısınız? Göz nezlesi teşhisini kim koydu, ne kullandınız?

zeynepasaf2022

Forpus Üye
Merhaba kuşum 2 aylık son 4-5 gündür diskisinda yem var incelemek için 2 saat yem vermedim her dışkıda yem oranı azaldı en son hiç yem yoktu sonra yemek verdim tekrar başladı günde su ictikten sonra genellikle kusuyor kusmadinda bir tane yem çıkıyor biraz kuş kumu verdim ama düzelmedi kuş kumu etkisini geç mi gösteriyor ? İlaç alma imkanım yok evde ne yapabilirim daldarisi yemiyor 1 hafta önce göz nezlesi oldu göz kremi kullandık geçti .ne yapmalıyım ? Hareketliliğin de bir sorun yok günde 2 kez bir tane mama çıkarıyor

Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı dışkı resimlerini paylaşır mısınız? Göz nezlesi teşhisini kim koydu, eene kullandınız?
İnternetten baktığımız kadar 3 gün günde bir kere thiocilline kullandık

limonfıstık

Mubiş Üye
Maalesef fotoğraf gelmedi. Şöyle yapalım siz çektiğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü alın, fotoğraf ekle var ya oraya basıp ekran görüntüsünü paylaşın 🙂