Hastalığını anlayan var mi çok endişelenmeye başladım artık ne yapmam gerekiyor yumurta maması ve daldarı verdim
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Poposunu sürtüyor bir yerlere sürekli
Hastalığını anlayan var mi çok endişelenmeye başladım artık ne yapmam gerekiyor yumurta maması ve daldarı verdim
Dökülme degil altta şişlik var gibi ve siyahlık var video attım ama pek anlamadımKuşunuzun tünekte bie fotosunu atar mısınız? Sorun popo tütlerinin dökülmesi mi?
Tünelde durmuyor hocam hep alta inip oturuyor dengede duramıyorKuşunuzun tünekte bie fotosunu atar mısınız? Sorun popo tütlerinin dökülmesi mi?
Altı simsiyah olmuş korktum bakamadımKuşunuzun tünekte bie fotosunu atar mısınız? Sorun popo tütlerinin dökülmesi mi?
Kabız gibi kaladı ince uzun simsiyahKuşunuzun tünekte bie fotosunu atar mısınız? Sorun popo tütlerinin dökülmesi mi?
KakasıKabız gibi kaladı ince uzun simsiyah
Darı yiyorKuşunuz dengede duramıyorsa yem nasıl yiyor yem yetmiyorsa elle besleme gerekebilir kuşun durumu acil olabilir
Var veriyorum ama hala durum aynı neden olabilir acaba evde herkes grip ondan olabilir miProbiyotik kullanmalısınız. Elinizde vae mı?
Lütfen soruma bakar mısınız çok acilProbiyotik kullanmalısınız. Elinizde vae mı?
Var veriyorum ama hala durum aynı neden olabilir acaba evde herkes grip ondan olabilir mi
İyi kusağı dolu kalsın zayıflamaması için elinizde aspur varsa yedirinDarı yiyor
Çok şişkin yapmiş kendini topik olmuş sallanarak duruyoİyi kusağı dolu kalsın zayıflamaması için elinizde aspur varsa yedirin
İlaç veriyorum ama hala aynı devam ediyor aşagı inmiş durumdaSallanarak duruyor ise dengesini saglayamıyor ve yakında kafes dibine iner ilacı internetten almayın o zaman gelmesi uzun sürer ve sonu kötü olur maalesef şu an durumu nasıl acaba
Dibe inen kuşlar maalesef bir şey yapılmadığında dayanamıyorlar nereden ikamet ediyorsunuz bı veteriner söyleyelimİlaç veriyorum ama hala aynı devam ediyor aşagı inmiş durumda
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.