Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşumun Kaç Yaşında Olduğunu Bilmiyorum

beytudll

İspinoz Üye
merhaba arkadaşlar bi arkadasimdan kuş aldim fakat kuşun kafasi kel dökülmüş mu kavga mi etmis tam anlamadim bide kuş hapşırıp duruyor hasta mi neyi var anlayamiyorum yavruysa eğitmeye çalisicam ama bilmiyorum yavrumu değilmi resimlerini ekledim yardimci olurmusunuz
AEB8CA2A-6D31-4A5A-9F70-60B5D9C0D120.jpeg

Ekli dosyalar

• 450A81FB-4135-4C17-A30A-B2860EA3DDE2.jpeg
    450A81FB-4135-4C17-A30A-B2860EA3DDE2.jpeg
    132.1 KB · Görüntüleme: 6
  • 0AB35B36-CB0F-4F76-ACC1-8115BEAF5A15.jpeg
    0AB35B36-CB0F-4F76-ACC1-8115BEAF5A15.jpeg
    176.5 KB · Görüntüleme: 7

Taha

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Yanlış gormuyorsan albino tepeli bir kuş. Açıkçası yaş tahmini zor bir mutasyon. Gaga ve gözlere bakarsak 1 yaş altı genç bir kuş gibi ana üstadlar daha doğru tahminde bulunacaktır. Sürekli hapşırması solunum hastalığını gösterebilir resimde sanki burna yakın tüylerde sararma var gibi görünüyor dışkı resmide ekler misiniz.

beytudll

İspinoz Üye
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Yanlış gormuyorsan albino tepeli bir kuş. Açıkçası yaş tahmini zor bir mutasyon. Gaga ve gözlere bakarsak 1 yaş altı genç bir kuş gibi ana üstadlar daha doğru tahminde bulunacaktır. Sürekli hapşırması solunum hastalığını gösterebilir resimde sanki burna yakın tüylerde sararma var gibi görünüyor dışkı resmide ekler misiniz.
image.jpg

İpek..s

Yönetici
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ,
Kuşunuzun genç bir albino maşallah 🧿 tatlı ve sinirli gibi kuşunuz hayırlı olsun.
Kafes içinde iken ilinize gelmesi kendini güvende hissettiği için zamanla ilginiz ile daha da iyi olacaktır hocama katılıyorum muhtemelen yıkanmak istiyor ortam ısısının yüksek olduğu bir zamanda banyo yapması için gerekli koşulları sağlayabilirsiniz

PauL

Mubiş Üye
Albino kuş maşallah yanlız çok asabi ve sinirli bir kuş :) cinsinden dolayı kafası o şekilde.İlgilenin mutlu oldukça kuş sizde mutlu olucaksınız ilgi isterler.

Ronay

Yönetici
Bozuk tepesi, olan tatlı bir kuş Maşallah :) Aramıza hoş geldiniz. Dişi kuşlar daha sert mizaçlıdır. Gerekenler yazılmış. 10-15 günde bir vitamin desteği iyi olacaktır.